transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-07-2015

Telekom - competitia internationala pentru proiecte digitale Media, sure! But secure

Telekom - competitia internationala pentru proiecte digitale Media, sure! But secure

Telekom Romania anuntă competitia Media, sure! But secure. care face parte din initiativa Teachtoday, un program dezvoltat de către Deutsche Telekom. Profesionisti din învătământ care au dezvoltat proiecte adresate copiilor cu vârste între 9 si 12 ani cu scopul de a promova metode noi de învătare cu ajutorul mediei digitale pot participa în cadrul concursului. Scopul principal al competitiei este de a oferi profesorilor, asistentilor sociali si persoanelor din domeniul educational o platformă cu ajutorul căreia acestia pot face schimb de experiente în domeniul educatiei digitale.

Proiectele care iau parte la concurs trebuie să se încadreze într-una din cele două categorii: „Învătând cu media digitală” si „Folosirea mediei digitale în mod sigur”. Proiectele pot fi derulate în cadrul unei scoli sau ca parte a unui program extracurricular. Termenul limită pentru depunerea aplicatiilor este 15 septembrie 2015. Câstigătorii vor fi anuntati în noiembrie 2015.

Competitia are un caracter specific datorat faptului că toti participantii câstigă si vor primi un kit de instrumente privind integrarea mediei digitale în curriculum si învătarea de zi cu zi.

Un juriu format din experti din domeniul educatiei digitale, profesori si oameni de stiintă vor selecta cele mai bune proiecte care vor primi următoarele premii: două în valoare de 500 de Euro, două în valoare de 200 de Euro si două în valoare de 100 de Euro. În plus, proiectele vor fi prezentate ca modele de bună practică în cadrul Summit-ului pentru copiii din Germania în toamna anului 2015. Jurizarea se va face în baza unor criterii care includ usurinta cu care pot fi implementate proiectele pe termen lung.

Aplicatiile se pot trimite în engleză sau germană folosind formularul de înscriere online. Aplicantii sunt rugati să descrie obiectivele si rezultatele proiectului si să exemplifice metodele prin care proiectul poate fi implementat de alti profesori. Împreună cu formularul de participare pot fi trimise materiale aditionale precum poze, video etc.

Proiectele care se înscriu în cadrul competitiei trebuie să promoveze metode prin care elevii pot învăta să folosească media digitală într-o manieră sigură si să dezvolte modalităti de învătare durabile. În prezent, profesorii încearcă să incorporeze media digitală în curriculumul scolar si în programele sociale. Acestia dezvoltă proiecte pentru a le arăta elevilor cum să folosească media digitală în mod corect. Cu toate acestea, proiectele nu sunt foarte vizibile în sistemul de învătământ. Prin intermediul competitiei Media, sure! But secure. aceste proiecte pot deveni vizibile. 

Mai multe informatii privind competitia Media, sure! But secure. se găsesc pe platorma TeachToday.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar