transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 




A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-12-2014

Telekom Romania a anuntat castigatorii proiectului teimplici.ro - 10 proiecte primesc aproape 50.000 de euro

Telekom Romania a anuntat castigatorii proiectului teimplici.ro - 10 proiecte primesc aproape 50.000 de euro

În urma selectiei juriului si a voturilor publicului, Telekom Romania a desemnat cele 10 proiecte câstigătoare ale programului Teimplici.ro, care vor beneficia de fonduri totale de aproape 50.000 de Euro din partea companiei în cursul anului 2015.

„Dorim să le multumim tuturor celor 180 de organizatii care au avut încredere în initiativa noastră si au înscris proiecte pe platforma Teimplici.ro. Ne bucurăm că proiectele câstigătoare din acest an, în urma evaluării juriului si a votului public, sunt din arii diverse si vor atinge în total peste 8.550 de beneficiari. Platforma Teimplici.ro va deveni umbrela sub care dorim să reunim toate proiectele de CSR în care ne vom implica si va fi instrumentul de comunicare cu ONG-urile si comunitătile. Suntem convinsi că fiecare dintre noi poate face o schimbare în bine acolo unde îsi desfăsoară activitatea”, a spus Ruxandra Vodă, Director Comunicare al grupului de companii Telekom Romania.

Proiectele câstigătoare sunt:

1. „Robo-scoala, scoala viitorului” înscris de Asociatia Părintilor din scoala nr. 179.

Proiectul urmăreste crearea unui cadrul educational alternativ si complementar fată de programa scolară, denumit ”Clubul de robotică”, cu scopul de a promova si dezvolta abilităti precum comunicarea, rezolvarea de probleme, gândirea critică, colaborarea, creativitatea, învătarea auto-dirijată si inovatia.

2. „SOS pentru burtică” al Fundatiei SOS pentru burtică. Proiectul constă în oferirea unei mese suplimentare copiilor care provin din familii  defavorizate. Acesta reprezintă un sprijin important pentru o mare parte din familiile din zona Valea Gardului si Poiana Copăceni, aflate în apropierea orasului Vălenii de Munte din judetul Prahova, care nu au resursele de a asigura copiilor necesarul de hrană.

3. „Job Shadow Day” al Junior Achievement Romania. Programul pilot “Job Shadow Day - Telecom” foloseste tehnologia pentru a oferi unui număr cât mai mare de elevi oportunitatea de a explora si întelege diverse optiuni de carieră în domeniul telecomunicatiilor.

4. „Campanie de informare si constientizare asupra fenomenului violentei în familie” al Asociatiei ADRA România. Proiectul face parte din strategia generală a Asociatiei ADRA România de implicare în domeniul violentei în familie si de extindere a serviciilor specializate oferite acestei categorii de beneficiari. Asociatia furnizează servicii sociale pentru victime din anul 2009 în Bucuresti, prin Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Victimelor Violentei în Familie, si îsi propune deschiderea de noi centre de consiliere si/sau adăposturi în alte zone din tară care nu au astfel de servicii, cum este cazul judetului Vrancea.

5. „Ce voi face cu viata mea?” al Asociatiei de Tineret MOTION. Scopul general al proiectului este cresterea capacitătii preadolescentilor de a-si gestiona dezvoltarea personală prin participarea activă la actiuni de educatie nonformală în aria strategiilor de pregătire pentru întâlnirea iminentă cu viata reală.

6. „Afterschool interactiv si creativ pentru copiii speciali“ al Asociatiei de Sprijin pentru Părinti si Copiii cu Autism Galati. Scopul proiectului este crearea unui sistem de predare-învătare de tip afterschool, adaptat pentru copiii cu autism, folosind mijloacele tehnologiei moderne (tabla interactivă si softuri speciale) cu ajutorul principiilor terapiei comportamentale aplicate (ABA), combinând în acelasi timp activităti diverse, ce vizează toate ariile de dezvoltare, pentru a creste sansele acestora de integrare scolară si socială.

7. „Update la sănătate”, propus de Asociatia I.M.P.A.C.T.  Proiectul vizează înfiintarea unei platforme prin care preadolescentii si adolescentii să poată afla mai multe detalii cu privire la valorile nutritionale ale alimentelor. Platforma va contine informatii legate de un număr de peste 100 de alimente si diverse tipuri de activităti fizice/sportive.

8. „Bio-Science-Park” al Asociatiei Uniristii. Proiectul îsi propune să construiască un spatiu bio-tehnic de 1.000 metri pătrati în grădina scolii cu o mică extensie în holul de intrare pentru perioada de iarnă. Parcul va  include o grădină cu plante care au rol medicinal si/sau decorativ, bănci, lămpi alimentate solar si acces wireless.

9. „Nouă ne pasă!” al Fundatiei de Caritate Herald. Proiectul este dedicat ajutorării persoanelor cu vârsta peste 65 ani, rămase singure, fără sustinători si îsi propune îmbunătătirea calitătii vietii acestora, prin câstigarea capacitătii de reintegrare socială, prevenind singurătatea, izolarea, sărăcia, depresia, suicidul, prin asistarea la domiciliu.

10. „Sănătate prin miscare” al Asociatiei Nevo Parudimos. Proiectul îsi propune realizarea unui traseu de ciclism pe  ruta Oravita – Izvorul Rece – retur, un traseu  care include locuri de o frumusete naturală deosebită. Proiectul se va desfăsura pe patru etape: elaborarea traseului si lucrări de amenajare, achizitionarea de 15 biciclete, organizarea unui concurs de biciclete si organizarea unei conferinte de presă pentru promovarea rezultatelor proiectului.

ONG-urile câstigătoare vor primi sponsorizările în valoare totală de aproape 50.000 de Euro în anul 2015.

Platforma teimplici.ro a fost lansată în vara acestui an, românii fiind invitati să îsi exprime părerea cu privire la cele mai importante directii în care ar trebui să se investească în societatea românească. Au fost propuse 6 teme principale, iar în urma celor peste 18.600 de voturi primite din partea publicului, acestea s-au clasat astfel: Educatie, Sănătate, Mediu, Inovatie, Dezvoltare si Protectie socială. În cadrul temelor, utilizatorii site-ului teimplici.ro au fost invitati să propună si arii specifice de interventie, iar din cele peste 80 de arii mentionate pe platformă, au fost selectate 12 în functie de importanta acordată în urma voturilor si a interactiunilor. Au fost propuse 180 de proiecte de câtre ONG-uri din diverse domenii si în perioada 21 noiembrie – 11 decembrie a avut loc jurizarea si votarea acestor proiecte de către publicul larg.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Surinder
asa ar trebui sa faca orgalitobiu sa citeasca presedintele pe la conferintele lui de presa, cand o canta pe aia draga lui cu agenturili, cu loviturili de stat si cu mogulii. Mogulii care sunt ei moguli, aaaaaah . Parca il si vad pe dl. Basescu mijind de placere ochii aia pre-mijiti in timp ce evaluaza vibrant numarul de felicsi ramasi nehartuiti de DNA
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar