transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2015

Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home - 4 stiluri speciale de amenajare a locuintei propuse de Hornbach

Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home - 4 stiluri speciale de amenajare a locuintei propuse de Hornbach

Energia, bucuria si relaxarea sunt principalele  stări pe care le caută fiecare atunci când îsi amenajează locuinta. Tocmai din acest motiv, acestea stau si la baza celor patru noi stiluri de amenajare care definesc tendintele sezonului primăvară - vară în amenajarea casei dezvoltate special de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si grădinărit.

“Indiferent dacă este vorba de culori vii, de contraste puternice, suprafete 3D sau modele exotice, noile tendinte în amenajare îndeamnă la schimbări. Casa devine centrul vietii si oferă satisfactie, fiind un loc special pentru linistea de care are fiecare nevoie, sau pentru distractie si socializare”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Acesta a mai adăugat că, si în acest sezon, specialistii Hornbach au dezvoltat patru idei de amenajare care arată care sunt tendintele actuale în privinta culorilor peretilor, nuantelor si texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii ce nu trebuie să lipsească din locuintă.

Astfel, Hornbach propune celor care doresc să îsi renoveze locuinta în această primăvară patru stiluri de amenajare diferite - Tutti Colori, Soft Living, Form & Function, Paradise at Home  - care pot aduce schimbări majore în ambient, putând transforma vechiul decor într-unul nou si deosebit.

„Cele patru stiluri de amenajare de interior concepute de echipa noastră oferă retete pentru o locuintă unde oricine si-ar dori să trăiască. Este vorba despre locul unde ne simtim cel mai bine, iar nuantele, materialele, decorurile alese sunt cele care reusesec să transforme orice ambient în ‚acasă’”, a declarat Axel Venn, expert în designul culorilor, care elaborează, de peste zece ani, stilurile de amenajare Hornbach.

Tutti Colori - Ambient distractiv

Unul dintre stilurile propuse de Hornbach pentru acest sezon este unul neconventional, îndrăznet si experimental, pe scurt - Tutti Colori.

Indiferent de vârstă, acesta este un stil care aduce veselia mai aproape. Nuantele de culoare primăvăratice sunt fie pastelate, fie intense - Sunshine, Papaya, Light Breeze, Summer-Pink, Lagoon, Violet Tulip si alb polar – conturând adevărate explozii de culoare. Modelele în zig-zag si efectele pitoresti de acuarelă oferă, în plus, o atmosferă plăcută.

În cadrul stilului Tutti Colori, nu doar peretii sunt colorati, ci si stofele decorative, ceasurile de perete, ramele de oglindă si fronturile de bucătărie. În plus, tablourile expresioniste insuflă viată locuintei. Tutti Colori înseamnă creativitate fără limite!

Soft Living - Natural si proaspăt

De la practic la comod, de la geometric la natural, de la pitoresc la elegantă si simplitudine – stilul Soft Living asigură linistea si starea de bine. Armonia astfel creată se transmite asupra întregii locuinte. Colturile rotunjite si suprafetele calde stau la baza conceptului acestei colectii.

Nuantele pastelate precum Blossom, Touch of Mint, Apricot, Smoke Grey, Aloe Green, Copper Accent si Eggshell imprimă o sobrietate plăcută si o modestie elegantă. Romburile, modelele de fulger si dungile late fac parte din repertoriul designului în aceeasi măsură ca lămpile si accesoriile cu forme usor rotunjite.

Form & Function - Modele grafice

Contraste alb-negru, efecte grafice, suprafete geometrice, dungi, linii curbe si combinatii de materiale creează contradictiile unui design de interior interesant ce stă sub stilul Form & Function. Opal White, Charcoal, Quartz-Grey, Vivid Green, Atlantic Blue, Springtime si Grey Flacon sunt nuantele de culoare pentru un joc niciodată plictisitor. Structuri putin dezordonate, cu modele grafice aparent haotice si dungi longitudinale nasc suprafete interesante în încăpere – o alegere care presupune o activare din toate punctele de vedere si, de ce nu, curaj. Stilul Form & Function propus de Hornbach se potriveste de minune nu doar pentru o locuintă ce iese din tipare, ci si pentru un spatiu de birouri nonconformist.

Paradise at Home - Pădurea tropicală în care poti locui

În cel de-al patrulea stil propus de Hornbach, Paradise at Home, plantele verzi exotice cu frunze mari, cum ar fi palmierii, sunt combinate cu motive florale si fructe tropicale. Peretii si textilele sunt prevăzute cu modele exotice care transpun locuitorii parcă în alt mediu. Practic casa devine o adevărată pădure tropicală!

În cazul acestui stil, paleta de culori se extinde de la Pink Orchid, Flower Bouquet, Paradise Bird, Palm Green, Green Delight, Light-Sky până la Mysterious Shimmer. Această colectie se adresează mai ales oamenilor care apreciază lucrurile extravagante si pentru care miscarea este prezentă în viata de zi cu zi, în toate formele ei.

Cele patru stiluri propuse de Hornbach în acest sezon se vor regăsi si în cele mai noi prospecte aflate în magazine începând cu 4 martie. Pentru a putea fi realizate de către toti clientii, Hornbach pune permanent la dispozitia clientilor, în toate cele cinci magazine, peste 120.000 de produse, 60.000 mereu pe raft si alte 60.000 disponibile la comandă, toate la cele mai avantajoase preturi. 

Grupul Hornbach, fondat în 1877, este o afacere de familie si se numără printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si grădinărit din Europa.

Cotată la Bursa din Frankfurt încă din 1987, compania activează în 9 tări europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si România), operând 147 de magazine.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment detine trei magazine în Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul în Brasov si unul în Timisoara.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar