transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2015

Ultima saptamana pentru depunerea Declaratiilor 200 si 230, cu fapta buna fara costuri inclusa

Ultima saptamana pentru depunerea Declaratiilor 200 si 230, cu fapta buna fara costuri inclusa

Data de 25 mai 2015 reprezinta termenul legal pana la care se pot depune Declaratia 200 si Declaratia 230 la ANAF, in conditiile legale. Contribuabilii persoane fizice pot astfel sa faca si o fapta buna atunci cand isi indeplinesc obligatiile fiscale, caci pot alege ca 2% din impozitul pe care oricum l-au platit / il vor plati statului sa fie redirectionat catre un ONG. Mai exact, niste bani se vor intoarce catre societate, putand aduce o contributie semnificativa unor cazuri sociale.

Fiecare persoana poate decide carei Fundatii sau Asociatii ii va transmite cei 2%, iar intreg procesul este extrem de simplu. Tot ceea ce trebuie facut este ca, in declaratia depusa la agentia fiscala, sa fie trecute datele unui ONG, in sectiunea special alocata acestei proceduri. Fundatia Refresh este unul dintre organismele de tip ONG care incearca sa mobilizeze populatia pentru a profita de acest sistem prin care se poate face o fapta buna absolut fara costuri. Cei de la Fundatia Refresh se bazeaza in actiunile lor (majoritatea vizand cazuri de saracie extrema si situatii ce necesita interventii urgente) in principal pe acesti 2% care, cumulati, pot ajuta la schimbarea unor destine.

Pentru a veni in intampinarea celor care depun cel putin una dintre declaratii, reprezentantii Fundatiei Refresh promoveaza website-ul www.static-anaf.com, unde contribuabilii pot gasi formularul 200 si formularul 230, ambele deja completate cu datele ONG-ului.

Declaratiile pot fi completate astfel doar cu datele contribuabilului. Fundatia Refresh incearca sa-si mobilizeze sustinatorii, dar si sa atraga altii noi, care sa fie ulterior tinuti la curent cu actiunile realizate de organizatie pe tot parcursul anului.

Declaratia 200 se depune in mod obligatoriu de catre persoanele care au realizat in anul precedent venituri din afara salariilor (chirii, venituri din tranzactii pe piata de capital si alte forme de venituri inregistrate). Declaratia 230 poate fi depusa optional de catre persoanele care au realizat venituri din salarii (deci toti cei ce au un contract de munca) si nu presupune plata altor taxe (impozitele pe salarii au fost deja retinute la sursa). Pe site-ul www.static-anaf.com exista inclusiv instructiuni de completare ale celor doua declaratii si multe alte informatii utile pentru contribuabili.

Spre deosebire de donatiile directe sau de cele online ori prin SMS, redirectionarea a 2% din impozitul pe venit are avantajul de a reprezenta un ajutor ce nu implica un efort financiar suplimentar: pur si simplu, o mica parte din banii care oricum merg spre bugetul statului, vor fi trimisi de autoritati spre un ONG ales de persoana care a realizat respectivele venituri.

Detalii despre Fundatia Refresh si despre o parte din cazurile rezolvate si a celor propuse pentru rezolvare pot fi consultate pe website-ul oficial www.fundatia.eu, dar si pe pagina de Facebook. Tot acolo, se poate propune un caz Fundatiei Refresh.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar