transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-12-2024 4.7033 lei 4.9773 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-04-2016

Sanex finalizeaza proiectul de 1,4 mil. euro co-finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014

Sanex finalizeaza proiectul de 1,4 mil. euro co-finantat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014
 Alte stiri la aceasta categorie

Sanex S.A., parte a grupului Lasselsberger, principalul producător de plăci ceramice din România, se apropie de momentul inaugurării noii infrastructuri din cadrul unitătii de productie din Cluj-Napoca, în incinta căreia se regăseste un atomizor care permite îmbunătătirea performantei ecologice a companiei si cresterea competitivitătii productiei.

Activitatile derulate fac parte din proiectul „Greener production and management processes in the ceramic tiles industry in Romania – Green industry – Romania” („Responsabilitatea fată de mediu în productie si managementul proceselor în industria de plăci ceramice din România - Industrie Verde – România”) sustinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014  în cadrul domeniului de finantare Inovare Verde în Industria din România.

Prima etapă a proiectului s-a desfăsurat în perioada iulie – septembrie 2015 si a constat în construirea infrastructurii necesare montării utilajului si a fundatiei ce suportă clădirea care îl adăposteste.

Următoarele etape, desfăsurate pe parcursul a 6 luni, au constat în montarea efectivă a corpului atomizorului, precum si constructia clădirii care îl înconjoară, structura acesteia atingând o înăltime de aproximativ 25 metri.

„În acest moment, atomizorul este la momentul racordării la instalatiile tehnologice si de utilităti. Proiectul se concretizează sub ochii nostri, ceea ce ne face să ne gândim la beneficiile pe care le va aduce atunci când va fi finalizat”, a declarat Sergiu Apolzan, Director de Vânzări si Marketing, Sanex.

Potrivit declaratiilor reprezentantului companiei, noul atomizor va avea un consum redus de gaz oferind o diminuare semnificativa a emisiilor de noxe în atmosferă, cu atât mai mult cu cât filtrele cu care este dotat sunt cele mai performante existente pe piată, ca măsură suplimentară de protectie a mediului.

În contextul unei strategii bazate pe principii de sustenabilitate si responsabilitate sociala, Sanex a luat decizia să se implice în proiecte sociale si să ajute comunitătile locale cu probleme.

Sanex se alătură voluntarilor organizatiei Habitat for Humanity Cluj si donează peste 500 mp de gresie si fainată necesari pentru echiparea corespunzătoare a 8 locuinte sociale construite în localitatea Jucu din judetul Cluj.

Locuintele beneficiază de suprafete între 37 – 66 mp si se adresează familiilor cu până la 5 membri care trăiesc acum în conditii de sărăcie si care au nevoie urgentă de un cămin.

„Considerăm că, odată cu demararea acestui proiect, principiile si actiunile Sanex au fost stabilizate si îndreptate către o productie mai responsabilă, sănătoasă si ecologică. Totodată, si strategia de CSR a fost aliniată la noile obiective si suntem siguri că parteneriatul cu Habitat for Humanity Cluj reprezintă o actiune relevantă pentru strategia companiei”, a completat Emilie Olderskog, Senior Adviser Pure Consulting, una dintre cele mai importante companii norvegiene de consultantă în materie de CSR, cu experintă îndelungată în proiecte sustenabile.

SANEX S.A. este cunoscută în România de peste 44 ani ca producătorul de plăci ceramice, (faiantă, gresie si decoruri) cu o evolutie stabilă în piata de profil.
Integrarea în anul 2004 în portofoliul grupului austriac LASSELSBERGER, unul dintre cei mai mari producători de plăci ceramice din Europa, a adus societătii SANEX S.A. un aport semnificativ de know-how si o orientare mai accentuată spre cercetare si inovare, pentru alinierea la tendintele internationale.

Programul Inovare Verde în Industrie este un program de dezvoltare a afacerilor cu scopul de a creste competitivitatea întreprinderilor verzi, inclusiv ecologizarea industriilor existente, inovare verde si antreprenoriat verde. Programul Inovare Verde în Industria din România este administrat de către Innovation Norway, o companie publică norvegiană cu sediul în Oslo, detinută de Ministerul Norvegian al Comertului si Industriei si de municipalitătile judetene norvegiene. Innovation Norway este cel mai important instrument al Guvernului Norvegian pentru inovare si dezvoltare a întreprinderilor si a industriei norvegiene. În România, Innovation Norway are un birou de proiecte situat la Ambasada Regală a Norvegiei la Bucuresti si este Operator de Program pentru două din programele incluse în Granturile Norvegiene si SEE 2009 - 2014.

Prin Acordul pentru Spatiul Economic European (SEE), trei state non-membre ale Uniunii Europene, respectiv Norvegia, Islanda si Liechtenstein, fac parte din Piata Internă Europeană si contribuie la coeziunea regională prin intermediul unor programe precum Granturile SEE si cele Norvegiene. Dintre acestea, Norvegia este principalul donator, contribuind cu 97% din suma totală. Granturile SEE si norvegiene sunt de asemenea menite să consolideze relatiile bilaterale dintre Norvegia si România.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar