transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 01-07-2010

Orange - noile oferte Permis de Vacanta si Favourite Countries

Orange - noile oferte Permis de Vacanta si Favourite Countries Din 1 iulie 2010, Orange lansează noi oferte pentru opţiunile Permis de Vacanţă şi Favourite Countries. De asemenea, Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Cu opţiunea Permis de Vacanţă, abonaţii Orange care călătoresc în roaming primesc 15 minute pentru convorbiri, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil cu 5,21 euro (TVA inclus), pentru Uniunea Europeană, Elveţia şi Moldova. Orange aduce o noutate şi pentru abonaţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. Astfel, pentru 5,21 euro în plus, aceştia pot folosi opţiunea şi în Croaţia, Turcia, SUA şi China.

Orange include mai multe beneficii în opţiunea Favourite Countries şi reduce taxa de opţiune cu 2 euro. Astfel, abonaţii Orange primesc acum 60 de minute pentru apeluri în roaming sau pentru apeluri internaţionale, în şi către ţara favorită, 10 mesaje scrise şi 1 MB pentru internet mobil, totul cu 12,4 euro (TVA inclus). Opţiunea Favourite Countries este disponibilă în ţările Uniunii Europene, Elveţia şi Moldova.

Ambele opţiuni sunt valabile timp de 30 de zile şi pot fi activate ori de câte ori clienţii doresc în decursul unei luni.


Totodată, în conformitate cu normele U.E, tarifele standard pentru convorbirile în roaming, în cadrul Uniunii Europene, scad până la 0,39 euro/minut (fără TVA) pentru apelurile efectuate şi 0,15 euro/minut (fără TVA) pentru apelurile primite. De asemenea, apelurile primite de clienţii Orange în Mesageria Vocală atunci când se află în roaming în U.E. devin gratuite, ascultarea acestora fiind taxată, ca până acum, cu tariful standard pentru efectuarea unui apel către România.

Tot de la 1 iulie, Orange activează automat serviciul Data Traffic Control pentru toţi clienţii săi, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene. Astfel, la atingerea unui prag de consum de 12 MB, serviciile de date în roaming în Uniunea Europeană vor fi suspendate, cu excepţia situaţiilor în care clienţii au ales un prag de consum mai mare sau au anunţat că doresc să poată utiliza serviciile de date în roaming indiferent de consum. Serviciul Data Traffic Control oferă şi posibilitatea primirii notificărilor fără suspendarea serviciului. Astfel, clienţii care doresc să fie informaţi în legătura cu consumul lor, fără a li se suspenda serviciul de date în roaming, pot solicita primirea de notificări la atingerea pragul ales.

“Prin noile oferte Permis de Vacanţă şi Favourite Countries punem la dispoziţia clienţilor noştri pachete complete pentru comunicarea în roaming: pe langă minute pentru convorbiri, opţiunile includ mesaje scrise şi trafic pentru internet pe mobil, la tarife foarte avantajoase. În plus, am creat oferte atractive şi pentru clienţii care călătoresc în afara spaţiului U.E. şi care doresc să păstreze legatura cu cei de acasă”, a declarat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Gabi
Pai optiunea de Permis de Vacanta cu 15 minute si 1 Mega era 2 euro fara TVA. Si acum am scumpit-o dublu. Ce oferta este asta? Le faceti reclama degeaba.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar