transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-06-2010

Orange - reduceri de tarife cu pana la 58% la noile optiuni Travel Data

Orange - reduceri de tarife cu pana la 58% la noile optiuni Travel Data Orange a lansat recent noile opţiuni Travel Data la tarife cu până la 58% mai avantajoase pentru clienţii care utilizează serviciile de e-mail şi internet mobil în roaming, atunci când călătoresc în ţările Uniunii Europene şi în Elveţia.

Abonaţii Orange pot alege, în funcţie de traficul de date dorit, una dintre opţiunile Travel Data cu trafic inclus de 10 MB, 20 MB sau 50 MB la 8 euro, 15 euro şi respectiv 30 de euro (TVA inclus). După consumarea traficului de date inclus, opţiunea aleasă se reactivează automat atunci când se iniţiază o nouă conexiune de date, astfel încât clienţii vor continua să beneficieze de tarifele avantajoase din cadrul opţiunii.

De exemplu, în cazul în care clientul alege opţiunea Travel Data cu 10 MB la 8 euro şi consumă 18 MB atunci când se află în roaming în Uniunea Europeană sau în Elveţia, va plăti 16 euro, adică mai puţin de 1 euro/MB, graţie reactivării automate a opţiunii.

Noile opţiuni sunt concepute astfel încât clienţii să poată folosi cu încredere serviciile de e-mail, de navigare pe internet şi de accesare a reţelelor sociale atunci când se află în străinătate, având siguranţa că ştiu ce costuri vor regăsi pe factură la întoarcerea acasă.

“Prin conceptul de reactivare automată a opţiunilor, unic în România, noile pachete Travel Data oferă o soluţie flexibilă şi eficientă din punctul de vedere al costurilor pentru serviciile transfer de date în roaming, adaptată atât nevoilor clienţilor business cât şi ale utilizatorilor individuali”, a subliniat Irina Pană, Wholesale, International & Regulatory Affairs Manager.

Orange este lider de piaţă în România cu 10.809.000 de clienţi şi venituri de 237 milioane de euro în primul trimestru al anului 2010. În 2009, Orange România a obţinut venituri de 1,055 miliarde de euro.
Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 180 de milioane de clienţi pe cinci continente..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Martha
I was sreiuosly at DefCon 5 until I saw this post.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar