transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2017

Lucrezi intr-un mediu special? Iata ce echipamente de protectie trebuie sa folosesti

Lucrezi intr-un mediu special? Iata ce echipamente de protectie trebuie sa folosesti

Pentru orice companie, oamenii sunt (sau cel putin asa trebuie sa fie) cea mai importanta si valoroasa resursa! Oricat de multa tehnologie ar fi implementata in productie, ambalare, distributie, transport, tot oamenii sunt cei care desavarsesc unele dintre cele mai relevante operatiuni de business.

Nevoia de echipamente de protectie nu trebuie ignorata! In multe domenii economice, exista anumite riscuri in munca, riscuri asumate de angajati. Trebuie urmata integral legislatia cu privire la protectia muncii, pe de o parte prin educare si informare, pe de alta parte prin actionarea corecta si mai ales prin utilizarea de echipamente de protectie de fiecare data cand este cazul.

Exista nise de business in care imbracamintea si incaltamintea de protectie este vitala de la prima secunda de incepere a activitatii si pana la finalul programului. Daca lucrezi spre exemplu pe santier, nu poti intra fara echipament de protectie a capului - casti de protectie, ochelari de protectie, poate chiar protectie auditiva si protectie respiratorie. Astfel de elemente sunt necesare nu doar in constructii, ci si in diverse domenii industriale, de la productie la ambalare si manipulare marfuri. In functie de riscuri, se pot alege diverse tipuri de echipamente, modelele de pe piata fiind extrem de variate, concepute special pentru fiecare tip de utilizare.

Poti utiliza pantalni si salopete speciale, costume si jachete de lucru, diverse tipuri de imbracaminte de protectie.

Combinezoane, produse impermeabile (inclusiv pelerine), sorturi de protectie si fel de fel de accesorii - toate acestea pot fi absolut necesare sau doar recomandate, in functie de tipul de activitate. Oricum, dincolo de cerintele legale, orice firma responsabila este bine sa se gandeasca bine la angajati, sa ii protejeze si sa evite orice incidente. Dincolo de etica de business, poate fi chiar un avantaj pentru economia firmei...

Daca este vorba despre lucrru la inaltime, intra in prim-plan centuri si hamuri, corzi si cabluri, mijloace de legatura si opritoare de cadere. Sa nu uitam de manusi, foarte importante in multe dintre ariile de lucru, de la transport si productie, pana la astfel de lucru la inaltime.

Importante sunt si produsele de incaltaminte de protectie, aici existand articole cu fel de fel de caracteristici, ce trebuie alese adecvat domeniului de aplicare. Pot fi cumparati bocanci de protectie, cizme de protectie, pantofi si chiar sandale speciale! Exista de asemenea anumite tipuri de incaltari de protectie care izoleaza din punct de vedere termic, deci sunt concepute special pentru utilizare pe timp de iarna.

A alege echipamente de protectie, de la incaltaminte pana la imbracaminte de protectie, poate fi un proces destul de dificil, tinand cont de diversitatea modelelor existente in comert. Este bine sa se apeleze la specialisti, la companii specializate in acest domeniu, care vor recomanda cele mai bune solutii in functie de context.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar