transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2015

Produsele Lidl - acelasi pret in toate magazinele din Romania

Produsele Lidl - acelasi pret in toate magazinele din Romania

In reteaua de magazine Lidl din Romania, clientii beneficiază de calitatea produselor la acelasi pret. Mai mult decât atât, informatii despre preturile produselor Lidl din sortimentul permanent sunt disponibile într-o sectiune specială a website-ului Lidl, care este actualizată în fiecare dimineată.  

În magazinele Lidl, clientii au mereu la dispozitie produse de calitate, la preturi unitare. Astfel, în întreaga retea Lidl de pe tot teritoriul României, un produs are acelasi pret, indiferent de locatia magazinului din care este achizitionat. Pentru o transparentă totală cu privire la preturile produselor din sortimentatia permanentă, Lidl a creat o sectiune specială a website-ului său, unde lista de preturi a acestor produse va fi disponibilă pentru consultare. Această listă va fi actualizată zilnic, la ora 9:00 AM, astfel încât clientii vor fi mereu la curent cu eventualele modificări de pret. 

„Respectul pe care îl avem fată de clientii nostri se traduce atât într-o calitate deosebită a produselor noastre, cât si într-o politică unitară de preturi. Aceasta din urmă îi asigură că fac oricând alegerea înteleaptă, în orice magazin Lidl s-ar afla. Pentru a le veni în întâmpinare, vom lansa si o sectiune specială a website-ului nostru, unde lista de preturi ale produselor disponibile permanent la Lidl va fi actualizată zilnic.

Consultând această listă, clientii nostri se pot asigura că socoteala de acasă se potriveste cu cea din orice magazin Lidl din România”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Lista de preturi de pe website-ul Lidl România va fi disponibilă începând cu data de 20 august 2015, ea putând fi găsită accesând sectiunea „Informatii clienti” - http://www.lidl.ro/ro/3310.htm.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar