transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-03-2010

Cinnabon - o noua franciza care se extinde rapid in Romania

Cinnabon - o noua franciza care se extinde rapid in Romania Prezent in Romania din octombrie anul trecut, lanţul internaţional de brutării Cinnabon a inaugurat deja trei locaţii în Capitală, iar în curând vor fi deschise alte două.

După cele două locaţii inaugurate anul trecut în centrul comercial Băneasa Shopping City cu o investiţie de aproximativ 250.000 de euro, Cinnabon a deschis în Sun Plaza încă una cu un buget de 130.000 de euro.

Mai mult decât atât, reprezentanţii companiei anunţă deja următoarele două proiecte pentru centrul comercial AFI Palace Cotroceni, pentru luna aprilie.

Decizia de extindere se bazează pe succesul pe care l-au avut reţetele originale de rulouri cu scorţişoară Cinnabon în rândul consumatorilor români.

În primele 4 zile de la deschiderea Cinnabon Sun Plaza s-au înregistrat 2.500 de tranzacţii şi încasări de 40.000 de lei, dintre care 25.000 de lei încasaţi numai în week-end.

Cinnabon este lider în domeniul rulourilor cu scorţişoară.
Brandul a fost lansat în 1985 în Seattle, SUA  şi a devenit în scurt timp foarte cunoscut, având în prezent peste 600 de brutării în peste 30 de ţări.

Preparate după o reţetă unică, rulourile Cinnabon au devenit celebre în întreaga lume datorită ingredientului special prezent în toate produsele brandului – legendara scorţişoară Makara.

Această scorţişoară specială a fost descoperită pe vârfurile munţilor din Indonezia şi este preparată cu cea mai mare grijă, printr-un proces unic de măcinare la temperatură controlată, prin care se păstrează preţioasele uleiuri volatile, accentuând gustul şi aroma dulce şi plăcută.

În fiecare brutărie Cinnabon delicioasele rulouri sunt preparate pe parcursul întregii zile, chiar sub ochii clienţilor. Astfel, fiecare rulou Cinnabon servit şi consumat aici a fost scos din cuptor de mai puţin de 60 de minute..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
bogdan
Pentru cei care vor sa-si inceapa propriul business, sau cei care au deja unul in domeniul cafenelelor sau fast-food-urilor exista franciza Doger Food - concept provenit din tarile scandinave si baltice unde functioneaza cu succes. Acest tip de franciza aduce plus valoare afacerii dumneavoastra pentru ca: 1. NU SE PERCEP TAXE DE INTRARE IN FRANCIZA 2.NU PRESUPUNE COSTURI SUPLIMENTARE 3.NU SE PERCEP REDEVENTE Avantaje si beneficii ale acestui tip de business: - se adauga cu succes afacerii deja existente, generand profit suplimentar -se adreseaza unui segment de consumatori foarte larg -nu necesita personal si investitii suplimentar -nu presupune nici un risc -timp de preparare foarte scurt -materiile prime si echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar livrarea facandu-se la punctul dumneavoastra de lucru -pungile si servetelele necesare servirii produsului sunt furnizate gratuit -brandul va bebeficia de o promovare puternica si se va extinde la nivel national. Pentru a deveni printre primi francizori ai acestui brand si alte detalii suplimentare legate de o posibila colaborare: 0721030257
sara
vreau sa ne cunoastem
ela
cum luam legatura cu dvs
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar