transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-07-2009

Ecowash Mobile - in cautare de parteneri francizati in toate orasele tarii

Ecowash Mobile - in cautare de parteneri francizati in toate orasele tarii Functionand sub sloganul "Save water, love life", Ecowash Mobile a dat startul operatiunilor in anul 2004 pe piata din Australia. Conceptul s-a extins de pe teritoriul Australiei (unde detine peste 60 unitati mobile) si la nivel international, in prezent Ecowash Mobile detinand peste 100 de unitati localizate in Noua Zeelanda, Orientul Mijlociu, USA, Europa (Franta, Grecia, Cipru, Romania).

La nivel national, masterlicenta este semnata la inceputul anului 2009, masterfrancizatul startand operatiunile Ecowash Mobile la nivelul capitalei si orasului Constanta (in sezon estival).

Ecowash Mobile propune o idee revolutionara de business - spalatorie auto mobila. Salvand peste 58,874,842 litri de apa, Ecowash Mobile ofera clientilor sai (deopotriva clienti corporate si persoane fizice) servicii de spalatorie si intretinere a automobilelor.

Masterfrancizatul Ecowash Mobile urmareste identificarea de parteneri francizati in toate orasele tarii care sa implementeze sistemul revolutionar de spalatorie auto mobila Ecowash Mobile la nivel local, oferind o serie de avantaje la sistemul de franciza: training pentru deprinderea tehnicii de vanzare si executare a serviciilor Ecowash Mobile, asistenta in achizitia masinilor Ecowash Mobile in sistem de leasing, portofoliu de clienti locali (care sa fie deserviti de catre francizat), achizitionarea produselor Ecowash Mobile, publicitate nationala si regionala, asistare in preluare comenzi (acces gratuit la Tel Verde 0800110WASH si comenzi online: programari @ ecowashmobile.ro, suport francizati prin intranet.

Pentru preluarea unei francize Ecowash Mobile la nivel local, investitia de start-up se ridica la 28.000 EUR, din care taxa de franciza reprezentand 20.
000 EUR, la care se adauga start-up package (8.000 EUR). Durata contractului de franciza prevede o perioada de 5 ani cu posibilitatea de reinnoire.

Cu o medie de 25 de clienti /pe saptamana si un numar de 52 de masini tratate folosid tehnica Ecowash Mobile MOBILE, viitorul partener francizat poate estima o CA de 65.000 EUR pentru primul an de activitate, recuperarea investitiei de start-up facandu-se in maxim 6 luni de la deschidere.

Francizorul ofera un margin de peste 50%, costul materiei prime achizitionata de catre viitorul partener francizat find sub 20%.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar