transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2009

Maison Decor se va deschide in Romania

Maison Decor se va deschide in Romania Concept de origine internationala, Maison Decor vine cu o expertiza de peste 40 de ani in domeniul decoratiunilor interioare. De la prima deschidere (anul 1993) si pana in prezent, conceptul s-a extins atat in Spania (tara de origine) cat si la nivel international, numarand peste 110 locatii, din care 105 functionand in regim de franciza in state precum: Germania, Franta, Italia, Portugalia, Noua Zeelanda, Ungaria, Malta, SUA, Emiratele Arabe, Elvetia, Austria.

Maison Decor propune un stil inedit de amenajare interioara, cu o gama larga de produse exclusiviste adresate clientului cu venituri medium-high. Magazinele Maison Decor opereaza pe spatii de minim 50 mp, amplasate in locatii stradale cu trafic pietonal intens sau centre comerciale.

De la tesaturi, piese de mobilier mic, perdele, lampi, draperii, si pana la alte accesorii destinate amenajarii interioare, Maison Decor ofera solutii complete atat pentru locuintele private, cat si pentru industria hoteliera, baruri/restaurante.

Toti cei interesati de startarea unei afaceri in domeniul decoratiunilor interioare, pot alege cu incredere conceptul Maison Decor, succesul demostrat pe diferite piete europene, adaptabilitatea la specificul diferitelor piete internationale precum si produse exclusiviste fiind cateva din elementele care il recomanda.

La nivel national, Maison Decor urmareste identificarea unui partener masterfrancizat care sa dezvolte conceptul prin deschiderea de unitati proprii si francizate la nivelul capitalei si oraselor tarii cu o populatie de peste 200.000 de locuitori.

Pentru o suprafata recomandata de 50 mp, localizata in centre comerciale sau locatii stradale cu trafic pietonal intens, investitia totala initiala se ridica la aprox. 50.000 Euro, din care taxa de franciza reprezentand 6.
000 Euro, la care se adauga costurile cu amenajarea locatiei si stocul initial de marfa.

Cu un trafic de peste 200 clienti/pe luna si o medie a incasarilor de peste 700 Euro/per client, viitorul partener francizat poate estima o CA de peste 350.000 Euro pentru primul an de activitate.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar