transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2009

Un nou model de business pentru partenerii Orange - franciza

Un nou model de business pentru partenerii Orange - franciza Orange, operatorul de telecomunicatii cu cea mai extinsa retea de distributie din Romania, lanseaza un nou model de business pentru partenerii sai – franciza. Prin programul de franciza, Orange ofera partenerilor posibilitatea de a-si imbunatati performanta retelelor de retail si de a valorifica noi oportunitati de dezvoltare pe o piata matura in care cerintele si asteptarile clientilor sunt din ce in ce mai mari si mai variate.

Programul de franciza a fost construit pentru a creste eficienta retelei de distributie Orange in ceea ce priveste vanzarile, activitatea operationala si eforturile de marketing. Orange pune accentul pe respectarea celor mai inalte standarde de calitate a serviciilor oferite clientilor sai. De aceea, antreprenorii se vor putea baza pe intreaga expertiza si instrumentele de operare oferite de Orange pentru a se putea concentra asupra satisfacerii exigentelor clientilor care intra in magazinele francizate.

Orange Romania isi va dezvolta si in continuare reteaua de distributie prin magazine proprii, magazine in regim de franciza si pe baza parteneriatelor cu marile lanturi de retail Euro GSM, Fonomat si Say.

In selectia pentru programul de franciza au fost incluse retelele de distributie mici si mijlocii, conduse de antreprenori locali. Principalele criterii care stau la baza atribuirii unei francize sunt dorinta si abilitatea antreprenorilor de a-si conduce afacerea in conformitate cu standardele de calitate, indicatorii de performanta si procedurile de executie impuse prin relatia francizor-francizat.

Partenerii Orange care se califica in programul de franciza isi vor putea dezvolta afacerea in continuare, intrucat vor beneficia de tehnici de comercializare si marketing perfectionate in timp si cu un grad inalt de rentabilitate.
Magazinele francizate vor purta numele Orange store si vor beneficia de un concept nou de design care va integra functionalitatile specifice retailului telecom modern.

"Dupa ce pe parcursul ultimilor ani a construit cea mai ampla retea de distributie din industria de telecomunicatii din Romania, cu aproximativ 1.000 de puncte de vanzare, Orange face pasul urmator in consolidarea pozitiei de lider de piata cu un nou si puternic concept de franciza. Noul model de business se bazeaza pe principiul unui parteneriat eficient si solid care permite maximizarea avantajelor retelei de distributie pe o piata extrem de competitiva si o mai buna concentrare asupra calitatii serviciilor oferite clientilor", a declarat Florin Popa, Sales & Distribution Director Orange Romania.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
suba suba
Rcu9jP This website certainly has all of the info I wanted about thus subject aand didn at know who
link building
FP9UmA Very informative blog post. Much obliged.
smashing top seo
IegTYU Very informative article post.Really thank you! Awesome.
best link build
m4R7Qw Great, thanks for sharing this blog article. Great.
only for 5 dollars
i3IJQP This is one awesome post.Thanks Again. Keep writing.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar