transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2015

REMAX Romania a finalizat o investitie intr-un sistem informatic adaptat pietei imobiliare locale cu un buget de 100.000 euro

REMAX Romania a finalizat o investitie intr-un sistem informatic adaptat pietei imobiliare locale cu un buget de 100.000 euro
 Alte stiri la aceasta categorie

RE/MAX România , parte a liderului mondial în real-estate si franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a investit 100.000 de euro într-un nou sistem online dedicat atât agentilor din cadrul retelei, cât si clientilor acestora. Pachetul integrează o platformă CRM, o aplicatie mobilă si o nouă interfată a site-ului oficial, iar investitia a fost realizată pe plan local pentru a răspunde special cerintelor pietei românesti de real-estate.

„Chiar dacă RE/MAX, la nivel global, în cele 97 de piete pe care activează, beneficiază deja de un sistem asemănător folosit si pe plan local până în acest moment, aplicabilitatea acestuia pentru România nu este suficient. De aceea, am considerat necesară implementarea unui sistem integrat propriu, perfect adaptat pietei locale si nevoilor agentilor români”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Noul sistem integrează o platformă CRM (Customer Relationship Management), o aplicatie mobilă pentru agenti, un pachet de comunicatii e-mail si un website pentru promovarea listărilor si a agentilor. Totodată, platforma este un instrument performant de marketing, care permite realizarea instantă a materialelor de promovare pentru proprietăti si promovarea lor în toată baza de date de clienti, precum si multe alte facilităti de promovare.

De asemenea, aplicatia permite initierea apelurilor telefonice sau a e-mailurilor, facilitând astfel colaborarea între agenti atât la nivel national, cât si la nivel global, sistemul fiind integrat cu cel international si tradus automat în peste 33 de limbi. Astfel, agentii locali vor avea acces la peste 1 milion de proprietăti listate în platforma globală si peste 100.

000 de agenti RE/MAX din 97 de tări, alături de care pot desfăsura tranzactii în colaborare.

„Practic, aplicatia le va permite agentilor să devină independenti pe teren si să îsi controleze activitătile zilnice direct din smartphone. În plus, sistemul are un rol important în eliminarea redundantei, fiecare informatie introdusă în aplicatie fiind sincronizată si centralizată in CRM, iar ulterior, livrată sub formă de rapoarte cu scopul de a evalua si optimiza activitatea fiecăruia”, a completat reprezentantul companiei.

Potrivit acestuia, din noul sistem nu lipseste nici website-ul www.remax.ro, noua interfată fiind concepută în proportie de 80% pentru promovarea proprietătilor listate de către agentii RE/MAX si 10% pentru promovarea individuală a agentilor. Astfel, fiecare agent înscris în retea va beneficia de o pagină proprie, în cadrul căreia va avea posibilitatea de a-si încărca propriul videoclip de prezentare, dar si un portofoliu de proprietăti tranzactionate si active. De asemenea, website-ul va pune accent pe promovarea retelei de francize RE/MAX si va deveni principalul instrument de recrutare al noilor agenti.

Dedicat în principal agentilor români înscrisi în reteaua RE/MAX, noul sistem va fi disponibil pe baza unui abonament lunar în valoare de 15 euro.

In ceea ce priveste avantajul proprietarilor de imobile care vor să colaboreze cu RE/MAX, Răzvan Cuc subliniază faptul că noua platformă va avea un impact major în facilitarea procesului de tranzactionare, dar si în educarea clientilor cu privirea la piata imobiliară.

„Unul dintre cele mai importante aspecte ale site-ului constă în posibilitatea proprietarilor de a obtine o opinie de evaluare gratuită din partea unui agent specializat în maximum 48 de ore. De asemenea, există si o zonă de noutăti, prin care vizitatorii vor avea acces la informatii gratuite despre piata imobiliară si numeroase sfaturi prinvind închiderea rapidă a unei tranzactii. Un alt avantaj este ca orice proprietate listata in sistem devine vizibila instant de catre toti cei peste 100.000 de agenti RE/MAX de pe glob”, a încheiat Răzvan Cuc.    

Sistemul a fost dezvoltat în parteneriat cu REBS, o companie de software din Cluj-Napoca, iar implementarea proiectului a durat 10 luni.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiintată în 1973 în Denver, are astăzi peste 6.300 de birouri si peste 100.000 de agenti afiliati în 97 de tări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de tări, cu 1.500 birouri si 12.000 de agenti, continuând să se extindă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar