transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-05-2023

Apa alcalina Kangen - o sursa naturala si durabila de sanatate

Apa alcalina Kangen - o sursa naturala si durabila de sanatate

Termenul "Kangen" din limba japoneză înseamnă "reîntoarcerea la origini". Apa Kangen este un tip de apă puternic alcalină, produsă de dispozitivele de ionizare şi filtrare Enagic. De peste 40 de ani, apa Kangen este folosită în Japonia pentru a ajuta la restabilirea stării originale, alcaline, a organismului.

Apa alcalină Kangen este produsă de dispozitivele de ionizare alcalină Enagic, care nu doar filtrează apa, ci îi și îmbunătățesc calitatea, pH-ul, ORP-ul și structura moleculară. Aceste dispozitive sunt capabile să producă până la 7 tipuri de apă diferite. Prin procesul de electroliză, ionizatoarele Enagic păstrează mineralele benefice din apă, cum ar fi calciul, potasiul, magneziul și sodiul, spre deosebire de alte sisteme de filtrare care le elimină.

Apa alcalina Kangen are o concetratie ridicată de hidrogen molecular (H2). Molecularul de hidrogen este un antioxidant eficient care se difuzează rapid la nivelul membranelor celulare, reducând radicalii liberi și suprimând stresul oxidativ.

Prin procesul de electroliză, apa de la robinet este transformată în apă Kangen, care este bogată în hidrogen.

Apa Kangen este o sursă puternică de antioxidanți, cu o valoare ORP de până la -850. Reacțiile de oxidare din organism pot produce radicali liberi, iar antioxidanții împiedică aceste reacții. Cu toate acestea, ratele ridicate de oxidanți și nivelurile insuficiente de antioxidanți din organism pot duce la stres oxidativ și distrugerea sau moartea celulelor.

De asemenea, apa Kangen este caracterizată de o structură moleculară fină și are un efect puternic asupra abilității sale de a hidrata celulele, de a transporta substanțele nutritive, de a elimina reziduurile, de a susține procesele metabolice și de a susține comunicarea celulară.

Apa Kangen are un potențial redox negativ sau ORP negativ. Apa bogată în hidrogen se caracterizează prin ORP negativ. O valoare mare a ORP-ului (în numere pozitive) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de oxidare. În general, o valoare mare a ORP-ului este mai potrivită pentru utilizare externă (de exemplu, pentru curățare și dezinfectare). Pe de altă parte, o valoare mică a ORP-ului (în numere negative) indică faptul că o substanță are un potențial mai mare de antioxidare și este ideală pentru consumul oral. La fel ca pH-ul, valorile ORP-ului reprezintă o măsură importantă pentru determinarea calității apei.

Fiecare aparat apa kangen folosește tehnologia de electroliză pentru a transforma apa de la robinet în 7 tipuri diferite de apă, cu 7 niveluri de pH diferite, variind de la pH 2,5 (foarte acidă) până la pH 11,5 (puternic alcalină). Aceste dispozitive sunt dotate cu până la 8 plăci de titan 99,97% sanitare placate cu platină. Apa Kangen produsă prin sistemul puternic de electroliză are capacitatea de a produce hidrogen activ, o componentă care joacă un rol important în menținerea sănătății noastre.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar