transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-11-2022

Cum sa ordonezi hainele in comoda cu sertare

Cum sa ordonezi hainele in comoda cu sertare

Comoda cu sertare este, într-adevăr, o piesă de mobilier datorită căreia dezordinea dintr-o cameră poate fi rezolvată rapid. Ce, nu vi s-a întâmplat să îl trimiteți pe cel mic să-și facă ordine în cameră și acesta să execute misiunea în doi timpi și trei mișcări?

Da, pentru că având o comodă cu sertare, prima mișcare este tragerea sertarelor, iar a doua – înghesuirea obiectelor în interior oricum vin la mână. Ca prin minune, camera e ordonată, iar joaca pe tabletă poate fi reluată.

E adevărat - comoda cu sertare are puterea magică de a înghiți fără urmă toate lucrurile împrăștiate, dar mai are una încă și mai grozavă: aceea de a ne învăța principii de organizare și eficientizare a spațiilor de depozitare.

Aplicând câteva reguli simple, vom câștiga avantajul de a gândi strategic, planificat, atunci când avem de făcut, de exemplu, bagajul pentru vacanță.

De sus în jos, comoda cu sertare poate să fie organizată pe ritmul de folosință al obiectelor păstrate în sertare: de la cele de folosință zilnică, la cele întrebuințate mai rar.

Obiectele de folosință frecventă pot fi de mai multe categorii: produse cosmetice sau de igienă, accesorii, lenjerie, medicamente. Ele pot fi păstrate la un loc, în același compartiment al comodei cu sertare în perfectă ordine, dacă folosim separatoare dedicate fiecărei categorii de obiecte.

Cele mai multe separatoare sunt de dimensiuni compatibile cu sertarele, făcând alegerea lor extrem de ușoară.

Pentru o mai bună vizualizare a obiectelor din sertarele comodei, sunt recomandate separatoarele transparente care crează un fel de ansamblu de containere rectangulare.

Un alt principiu foarte important pentru a păstra lucrurile în ordine, îl reprezintă trierea perioadică a obiectelor, pe categorii! Dedicați-vă timpul necesar pentru a verifica dacă toate șosetele din spațiul dedicat în comoda cu sertare vă fac trebuință! Cu siguranță veți constata că puteți renunța la cele desperecheate sau uzate, iar în acest fel veți ști dacă aveți nevoie sau nu de lucruri noi – un mod smart de a limita cheltuielile doar la lucruri care vă trebuie cu adevărat.

Dacă vi se întâmplă să răscoliți comoda cu sertare în căutarea unui anumit articol de îmbrăcăminte, este pentru că nu le păstrați împăturite și depozitate într-un mod vizibil!

Comodele cu sertare oferă de regulă spații cu o adâncime potrivită care permite aranjarea lucrurilor în plan vertical (precum cărțile în bibliotecă). În loc să stivuim tricourile unul peste altul, ajungând să fie vizibile doar cele de deasupra teancurilor, încercați să le așezați ordonându-le cu îndoitura la vedere, astfel încât, trăgând sertarul cu tricouri să vedeți toate articolele disponibile.

Dacă aveți o comodă cu sertare dedicată articolelor de îmbrăcăminte care nu trebuie să stea pe umeraș, o altă metodă de a le organiza structurat, ține cont de succesiunea logică a straturilor de îmbrăcăminte. Astfel, spațiile din comoda cu sertare ar putea fi dedicate în ordinea considerată firească: sertarul cu articole de lenjerie intimă, sertarul cu tricouri și bluze, sertarul cu pantaloni și hanorace și sertarul cu șosete.

Prin cele câteva moduri de organizare descrise aici, am încercat să venim în întâmpinarea utilizatorilor cu moduri practice de a folosi comoda cu sertare pentru o mai bună organizare a spațiului și a stilului de viață.

Cu zeci de modele de comode cu sertare absolut încântătoare vă așteptăm pe rovere.ro și în magazinele fizice Rovere Mobili. Consultanții noștri sunt mereu pregătiți cu idei noi de design interior și soluții optime pentru spațiul și nevoile dumneavoastră.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar