transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-07-2023

Relaxare la pescuit, cu plata cu cardul de vacanta - in zona Cluj, la Lac Sanmarghita

Relaxare la pescuit, cu plata cu cardul de vacanta - in zona Cluj, la Lac Sanmarghita

Cardurile cu tichete de vacanță susțin turismul intern în România, tot mai multe locații chiar inedite acceptând plata cu aceste instrumente pe care le primesc anual milioane de bugetari și de angajați din mediul privat. Nu numai hotelurile și pensiunile clasice cazează oaspeți care plătesc prin această formă. Mai nou, poți alege vacanțe de tip camping, glamping sau alte forme deosebite – chiar și la pescuit, cazarea făcându-se în căsuțe moderne tip cabană pe malul lacului.

Începând cu vara 2023, Lacul Sânmărghita, din apropiere de Cluj-Napoca, acceptă plata cu carduri de vacanță Sodexo, Edenred și Up Vacanța, adică cele mai populare astfel de instrumente de plată. Pachetul standard de acces include cazare în casuțe premium, cu dotări moderne, dar și posibilitatea de a pescui pe acest lac populat constant cu pești din mai multe specii.

"Lacul Sânmărghita este printre primele lacuri din România unde se poate plăti accesul cu carduri de vacanță. Oaspeții noștri sosesc de obicei din județele Cluj, Bistrița și Mureș, dar și din zone mai îndepărtate. Oferim facilități moderne, de la cazare premium la WiFi, dar cu respect deplin pentru natură.

Totul este integrat perfect, liniștea și relaxarea fac parte din pachetul primit de pasionații de pescuit care vin - adesea cu prietenii sau familia - să se bucure de zile memorabile în acest cadru natural superb", explică reprezentanții Lac Sânmărghita din zona Cluj.

De curând, tot din dorința de a oferi pasionaților de pescuit cât mai multe facilități, în zona lacului a fost instalat într-un foișor un aparat automat de unde se pot cumpăra nadă și momeli pentru pești. Fiecare căsuță premium, care promite tot confortul de la oraș, este dotată și cu ponton ideal pentru pescuit atât ziua, cât și noaptea. Zona este iluminată, supravegheată video, există chiar parcare amenajată și locuri pentru grătar.

Cei de la Lac Sânmărghita subliniază că acesta este un lac dedicat celor dornici de pescuit sportiv - peștii sunt eliberați cu grijă după fiecare captură! Este o expresie a respectului total față de natură, așa cum se practică în tot mai multe resorturi moderne de pescuit din Europa.

În ceea ce privește cazarea, stilul rustic este combinat cu un interior minimalist, dar confortabil. Căsuțele sunt noi, dotate cu câte două paturi single, frigider, baie proprie cu apă caldă și duș. Există chiar și televizor, deși oaspeții se pot deconecta de tehnologie pentru a se bucura la maximum de natură. În plus, în locație se poate folosi o mini bucătărie pentru prepararea hranei.

Căsuțele - care se pot închiria pentru cel puțin 24 de ore - sunt chiar pe malul lacului, cu ponton și o priveliște superbă. Lacul Sânmărghita este la mai puțin de o oră cu mașina de Cluj-Napoca (mai exact 60 km pe DN1C și DJ172F) sau de Bistrița (45 km pe DN17 și DJ172F). Locurile sunt foarte limitate, căci accesul pentru pescuit este permis doar celor care rezervă cazare în locație. Astfel, liniștea și intimitatea sunt garantate oaspeților.

Plata pentru cazare și pescuit la Lac Sânmărghita se poate face așadar în prezent cash, prin transfer bancar, cu orice card bancar la POS sau prin intermediul cardurilor de vacanță. Pe www.lacsanmarghita.ro  există informații complete despre tarife și se pot lansa chiar rezervări online, în limita locurilor disponibile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar