transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-10-2016

2 scenarii de desene animate din cadrul concursului Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon vor fi transmise la TV

2 scenarii de desene animate din cadrul concursului Telekom iti animeaza povestea pe Nickelodeon vor fi transmise la TV

Primul concurs de imaginaţie, creativitate şi talent de povestitor pentru copiii, organizat de Telekom Romania în colaborare cu postul TV Nickelodeon și-a desemnat câștigătorii. „Ajutorul” și „A doua șansă” sunt cele două povești care vor prinde viață în desene animate ce vor fi transmise pe Nickelodeon, iar micii câștigători vor pleca, alături de întreaga familie, la parcul tematic Nickelodeon Land din Madrid. Cei doi câștigători, cu vârste de 12, respectiv 13 ani, au fost selectați atât în urma votului publicului, cât și în urma notelor acordate de un juriu format din Dana Rogoz – actriţă şi bloggeriţă, Laura Frunză – bloggeriţă şi scriitoare, Monica Bolocan – psiholog şi Felician Lepădatu – specialist efecte vizuale.

“În 4 săptămâni am primit peste 400 de povești de la copii. Citirea și jurizarea textelor venite de la cei mici m-au făcut să îmi retrăiesc copilăria, dar dincolo de candoarea și bucuria poveștilor am fost plăcut surprinsă de modul în care copiii noștri înțeleg creativitatea. Accesul la informație, libertatea de exprimare și experiențele de care au parte cei mici în zilele noastre îi responsabilizează și le dezvoltă imaginația. A fost o plăcere să fac parte din primul juriu care selectează scenarii de desene animate venite din partea copiilor”, a declarat Dana Rogoz, unul dintre jurații concursului Povești Animate.

Pe lângă realizarea desenelor animate pe baza scenariilor primite, cele două mari premii constau fiecare din câte o excursie cu familia la Nickelodeon Land din Madrid. Următoarele opt clasate povești ale căror scenarii au beneficiat de cel mai mare număr de voturi vor fi premiate cu seturi cadou de produse promoționale originale Nickelodeon.

Alte 100 de premii speciale garantate sunt destinate primilor 100 de abonați Telekom Romania și NextGen care s-au înscris în concurs.

Regulamentul complet al concursului, precum şi toate detaliile competiţiei sunt disponibile pe www.povestianimate.ro.

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 de angajați la nivel mondial.

Nickelodeon este cel mai mare brand de entertainment pentru copii la nivel global. Este construit pe un business global, diversificat, punând copiii pe primul loc în tot ceea ce face. Nickelodeon oferă cele mai bune animaţii din lume şi emisiuni şi seriale de acţiune live care le permit copiilor să se distreze, să râdă, să gândească şi să înveţe despre lumea înconjurătoare. Emisiunile şi serialele cu succes global includ: Teenage Mutant Ninja Turtles, SpongeBob Squarepants, Dora the explorer, Kung Fu Panda, iCarly Victorious, Big Time Rush, Sam and Cat, Shimmer and Shine.

Posturile TV Nickelodeon sunt produse, distribuite şi promovate de către Viacom International Media Networks (VIMN), divizia internaţională a Viacom, o companie de vârf în domeniul entertainment-ului. Reţeaua operează principalele mărci ale Viacom care au o audienţă de 700 de milioane de gospodării la nivel mondial, şi sunt disponibile în 40 de limbi prin intermediul a 200 de posturi TV localizate şi peste 550 de proprietăţi media digitale.

În România, Nickelodeon este distribuit de către Viacom International Media Networks CEE & Israel, care operează unul din cele mai importante portofolii internaţionale de televiziune, care cuprind câteva mărci lider de categorie, în 14 ţări din Europa Centrală şi de Est şi Israel. Aceste mărci includ Comedy Central, Nickelodeon, Paramount Channel şi MTV.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar