transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-03-2015

Anunturile de pe tocmai.ro se muta pe OLX.ro

Anunturile de pe tocmai.ro se muta pe OLX.ro

Ca urmare a achizitionarii operatiunilor Sibmedia Interactiv de catre Naspers, OLX.ro va derula, incepand cu data de 13 martie 2015, procesul de migrare a anunturilor de pe tocmai.ro pe OLX.ro.

Prima etapa este reprezentata de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni in intampinarea posibilelor neclaritati. Totodata, in aceasta perioada, utilizatorii tocmai.ro isi pot da acordul pentru migrarea anunturilor pe OLX.ro.

Incepand cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunturi pe acest site, ci doar pe OLX.ro, insa anunturile postate anterior vor fi in continuare vizibile cumparatorilor. Migrarea efectiva a anunturilor de pe platforma tocmai.ro pe OLX.

ro se va realiza in data de 30 martie.

Procesul se va finaliza la jumatatea lunii aprilie cand site-ul tocmai.ro isi va inceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirectionati automat catre OLX.ro.

Scopul acestei migrari este de a creste o singura platforma unitara, rapida si usor de folosit pentru vanzatori si cumparatori. Astfel, OLX.ro va deveni site-ul de anunturi cu cei mai multi cumparatori din Romania si milioane de anunturi de vanzare. Atat vanzatorii, cat si cumparatorii vor avea numeroase beneficii. Vanzatorilor le va fi mai usor sa foloseasca un singur site si o singura aplicatie de mobil, vor economisi timp si vor putea vinde produsele mai repede avand o audienta mai mare. In ceea ce priveste cumparatorii, acestia vor gasi tot ceea ce isi doresc pe un singur site cu milioane de oferte.

"Inglobarea tocmai.ro in OLX.ro se va face intr-un proces treptat, de la transferul anunturilor si utilizatorilor, in baza acceptului acestora, pana la redirectionarea site-ului tocmai.ro catre OLX.ro. Echipa noastra pregateste o campanie integrata de comunicare si e incantata sa raspunda tuturor intrebarilor ce ar putea aparea de la utilizatorii ambelor platforme in timpul acestui proces.  Un lucru e sigur: s-a creat o mare piata dinamica si este cel mai bun moment sa vinzi!” spune Cristina Gheorghitoiu, Business Manager OLX.ro.

In prezent, OLX.ro este cel mai important site de anunturi gratuite, avand peste trei milioane de oferte active, grupate in unsprezece categorii. Platforma este accesibila atat de pe varianta desktop (www.olx.ro), cat si de pe dispozitivele mobile cu aplicatii native realizate pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.

OLX.ro, fostul Mercador.ro, ofera o platforma gratuita, rapida si foarte bine localizata celor care doresc sa cumpere si sa vanda produse si servicii, prin simpla postare a unui anunt online.

In fiecare luna, milioane de oameni din intreaga lume vand si cumpara o gama larga de produse printre care obiecte casnice, mobila, proprietati imobiliare, produse de folosinta indelungata, instrumente muzicale, vehicule, electronice si echipamente mobile, servicii, toate pe OLX.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de OLX.ro vizitati site-ul www.olx.ro. Informatii periodice sunt publicate si pe conturile de Facebook, Twitter si Google Plus ale companiei.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar