transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Bikevertising de la Invent Media - o noua solutie de publicitate neconventionala si eco-friendly

Bikevertising de la Invent Media - o noua solutie de publicitate neconventionala si eco-friendly

Invent Media, unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor, isi completeaza portofoliul de servicii oferite cu o noua solutie de promovare outdoor neconventionala: Bikevertising. Noul tool se adreseaza companiilor care doresc sa depaseasca granitele comunicarii traditionale si sa ajunga cat mai aproape de publicul lor.

In contextul unei piete in care demersurile de comunicare ale brandurilor sunt intr-o continua competitie pentru atentia consumatorilor, marketerii trebuie sa gaseasca noi canale de comunicare. Astfel, promovarea pe doua roti devine o alternativa de promovare eficienta, ce imbina inovatia cu grija pentru mediul inconjurator.

Bikevertising are la baza comunicarea prin intermediul unui suport publicitar mobil, premiat cu Medalia de Aur in cadrul Salonului International de Inventii de la Geneva, la categoria „Best Advertising Billboard in the World”. Principalul avantaj consta in mobilitate, panoul fiind cu usurinta folosit si transportat, avand posibilitatea de a patrunde in zone greu accesibile altor canale media, precum parcuri, trotuare aglomerate, diferite evenimente in aer liber, sau parcari ale centrelor comerciale.

Publicitatea pe biciclete reprezinta o solutie ecologica, eficienta si inovativa, care permite promovarea catre zeci de mii de potentiali clienti pe strada, avand beneficiul de a aduce mesajul companiilor cat mai aproape de acestia si de a genera o reactie imediata. Panoul mobil permite fixarea mesajului in mintea publicului tinta datorita timpului de expunere. Pot fi utilizate spoturi audio si/sau actiuni de sampling.

Noul tool de promovare outdoor poate fi integrat cu usurinta in orice tip de campanie pentru a genera un grad ridicat de eficienta.

Costurile unei campanii de promovare pe bicicleta sunt considerabil mai mici fata de campaniile conventionale de outdoor. In plus, acestea pot fi personalizate in functie de nevoile si bugetul clientului, panourile fiind expuse doar in zilele sau intervalele orare solicitate, fara costuri suplimentare ca in cazul panourilor outdoor.

„Bikevertising reprezinta in primul rand o solutie eficienta si economica de promovare, care ofera posibilitatea marketerilor de a aduce mesajele brandului cat mai aproape de publicul tinta. Un tool creativ, care depaseste granitele comunicarii traditionale si genereaza reactii imediate. Insa, nu este doar atat. Prin intermediul acestui serviciu dorim sa atragem atentia asupra mediului inconjurator si a nevoii de a gasi noi modalitati prin care sa limitam consumul de resurse. Bikevertising promoveaza sustenabilitatea si grija fata de mediu" declara Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media.

Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii indoor, ce ofera servicii de indoor advertising integrate: inchirierea spatiilor publicitare in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri, consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor, mentenanta suporturilor. Agentia a derulat campanii pentru clienti precum: Ikea, Mango, Mobexpert, Lóreal, ING Bank, HTC, Tchibo,  Collective, Farmaciile Dona, Mega Image, Baneasa Shopping City, FreyWille,Wizz Air, Allianz-Tiriac, Mercedes, Secom, DHL etc.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar