transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-04-2014

Campania promotionala Visa ofera romanilor bilete la finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia plus televizoare LED Smart TV 3D

Campania promotionala Visa ofera romanilor bilete la finala Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia plus televizoare LED Smart TV 3D

Cu aproximativ două luni până la începerea FIFA World Cup 2014, care va avea loc în Brazilia, Visa Europe, partener oficial FIFA, a lansat o nouă campanie de publicitate în calitate de sponsor al evenimentului. Campania reia colaborarea între Visa Europe si starul Usain Bolt – cel mai rapid om din lume fiind Ambasadorul Inovatiei Visa Europe si un fan declarat al fotbalului

Consumatorii au sansa de a câstiga excursii în Brazilia si de a trăi atmosfera FIFA World Cup. Campania este construită în jurul ideii "Pe urmele lui Bolt către Brazilia", Usain Bolt fiind cel mai rapid suporter al fotbalului. Dezvoltată de agentia Saatchi & Saatchi, aceasta se va desfăsura în 22 de tări începând cu data de 17 martie si până la finalul turneului.

Campania va fi derulată prin diverse canale, cu scopul de a ajunge la peste 300 de milioane de consumatori europeni. Utilizarea extinsă a mediilor digitale se înscrie în tendinta de a transforma Cupa Mondială într-un fenomen al retelelor de socializare.

Visa are o traditie îndelungată în ceea ce priveste sponsorizările, inclusiv parteneriate cu cele mai importante evenimente sportive la nivel mondial. Este pentru a doua oară când Visa este sponsor al FIFA World Cup. Aceste evenimente de referintă la nivel global oferă consumatorilor o oportunitate cu totul specială de a interactiona cu brand-ul Visa."Ne-am propus să dezvoltăm un nou mod de a comunica despre produsele noastre inovatoare, valorificând oportunitatea pe care ne-o oferă sponsorizarea turneului FIFA World Cup. Usain a mai colaborat cu Visa Europe si având în vedere pasiunea sa pentru fotbal a fost o alegere firească pentru imaginea campaniei noastre, construită pe trei piloni: o promotie FIFA World Cup, care va surprinde esenta fotbalului, cel mai rapid atlet din lume si produsele noastre care fac viata oamenilor mai usoară", a declarat Colin Clarke, director executiv la Visa Europe.

"Este extraordinar să lucrez din nou cu Visa Europe si sunt încântat să mă alătur campaniei lor  pentru FIFA World Cup. Toată lumea stie că iubesc fotbalul si este o mare sansă să iau parte la ceea ce se anuntă a fi un turneu fantastic. stiu că Visa facilitează plătile rapide iar eu sunt un atlet foarte rapid, prin urmare colaborarea noastră este una cât se poate de naturală", a adăugat Usain Bolt, Ambasadorul Inovatiei Visa Europe.

"Toti românii care vor utiliza orice card Visa, cel putin o dată pentru a plăti cumpărăturile zilnice, în perioada 1 aprilie - 12 mai, vor avea sansa de a ajunge pe stadion, la finala celui mai asteptat eveniment al anului 2014. De asemenea, oferim fericitului câstigător si un pachet complet de cazare si transport pentru două persoane", a declarat Cătălin Cretu, Director Regional pentru România si Croatia în cadrul Visa Europe.

Mai mult, românii pot câstiga în fiecare săptămână un televizor LED Smart TV 3D, Full HD, 107 cm.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată detinută si operată de băncile membre si alti furnizori de servicii de plăti din 37 de tări din Europa.

Visa Europe utilizează cele mai noi tehnologii pentru a crea servicii si infrastructură care să permită milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa să facă plăti electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti.

Visa Europe operează un model de afaceri cu volum mare si costuri reduse care oferă servicii membrilor săi. Surplusul obtinut este reinvestit în afacere si folosit la îmbunătătirea capitalului si rezervelor.

În Europa, există 500 milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6,5 € cheltuiti este pe un card Visa. În anul financiar încheiat în septembrie 2013, sumele totale cheltuite pe carduri Visa au însumat 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS au crescut cu 8,5%, la 1.400 miliarde de euro. Cheltuielile online efectuate cu carduri Visa au continuat să crească (+20% fată de anul anterior) si s-au situat la 240 miliarde de euro.

Începând cu anul 2004, Visa Europe, fondată în Marea Britanie, a devenit independentă de Visa Inc., cu licentă exclusivă, irevocabilă si perpetuă în Europa. Ambele companii actionează în parteneriat pentru a facilita plătile cu Visa la nivel global. Fiind un sistem de plată european, Visa Europe are capacitatea de a răspunde rapid la cerintele specifice ale pietei băncilor europene si ale clientilor acestora – posesori de carduri si comercianti – si de a îndeplini obiectivul Comisiei Europene de a crea o adevărată piată internă de plăti.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar