transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-05-2016

Campanie de promovare TV a magazinului de fashion online Answear.ro, dezvoltata de Initiative

Campanie de promovare TV a magazinului de fashion online Answear.ro, dezvoltata de Initiative

Initiative a dezvoltat strategia si planul de promovare TV pentru retailerul de fashion online Answear.ro, campania derulându-se în perioada 13 aprilie – 31 mai 2016.

 „Deoarece am dorit să valorificăm la maximum avantajele de vizibilitate si pozitionare pe care o campanie TV le oferă, am apelat la o agentie media de top, cu o experientă importantă în piata locală, alături de care suntem convinsi că vom obtine rezultate notabile de business. Prin această campanie am dorit să aducem mai aproape zona de fashion online si să arătăm clientilor cât de simplu este să comanzi online de pe answear.ro tinute pentru orice moment al zilei, fie că aceasta începe la birou sau la piscină”, a declarat Simona Mincu, Head of Communication, Answear.ro.

„Answear este unul dintre cei mai importanti retaileri online de fashion din regiune si ne bucurăm că au ales să lase pe mâinile noastre promovarea TV la nivel local. Am avut astfel ocazia de a gândi o strategie care să pozitioneze acest brand cât mai aproape de publicul său tintă, iar expertiza noastră în planning TV ne va ajuta să maximizăm potentialul acestei campanii, ceea ce se va reflecta în rezultate de business importante pentru partenerul nostru”, a completat Andreea Dinescu, Client Service Director, Initiative.

Answear este cel mai mare magazin de fashion online din Polonia. Datorită trendului si feedbackului pozitiv cunoscut în primii ani de activitate, Answear a început expansiunea regională în Cehia, continuând cu Ucraina si Slovacia.

În noiembrie 2015, Answear pătrunde si în piata din România, asigurând clientilor o ofertă de fashion de la peste 200 de branduri internationale, în topul preferintelor clientilor fiind: Tommy Hilfiger, Nike, Tru Trusardi, Adidas, New Balance, Diesel, PepeJeans, Ray-Ban, Boss si multe altele.

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurând servicii specializate de planificare si cumpărare de media, de strategie, consultantă de media si new media.

Initiative este membră a Interpublic Group of Companies si este afiliată retelei internationale Initiative Worldwide. În România, Initiative este membră a grupului de companii din care mai fac parte agentiile MullenLowe, BPN, Golin, Profero si Medic One.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar