transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2014

Canalul TV Orange Info, lansat de Orange, fara taxe suplimentare

Canalul TV Orange Info, lansat de Orange, fara taxe suplimentare

Orange lansează Orange Info, un canal de televiziune adresat clientilor Orange TV atrasi de zona digitală, care vor să fie la curent cu ultimele noutăti despre produsele si serviciile companiei, precum si cu informatii de interes general. Noul canal poate fi urmărit fără taxe suplimentare de către toti clientii Orange TV atât pe televizor, cât si pe dispozitivele mobile: computer, tabletă si smartphone.

Prin intermediul a patru emisiuni cu un continut variat, clientii pot afla informatii practice si utile din domeniile în care compania Orange este prezentă si pot descoperi ce beneficii aduc tehnologiile mobile de ultimă generatie.

Emisiunea Orange zoom cuprinde informatii si tutoriale despre aplicatii, sfaturi despre cum să-ti configurezi telefonul pentru diferite servicii si informatii despre evenimentele muzicale, sportive sau de tehnologie sustinute de Orange.

Orange fun aduce informatii noi despre ultimele filme de la cinema si programul Orange Film, precum si trailerele unei selectii de filme ce rulează în tară, pe ecranele TV sau disponibile în Orange TV Go .

În emisiunea dedicată Fundatiei Orange, clientii pot urmări informatii despre proiectele acesteia. Fundatia Orange derulează proiecte de filantropie, prin care tehnologia este folosită în sprijinul persoanelor dezavantajate, pentru a aduce schimbări pozitive întregii comunităti.

Emisiunea News completează programul Orange Info cu informatii actualizate despre vreme, horoscop, curs valutar, trafic si agenda culturală.

În lista de canale, Orange Info se află la pozitia 100.

În acest moment, este în perioada de testare a semnalului si poate fi urmărit de toti clientii Orange TV.

„Orange TV are deja o bază consistentă de abonati care urmăresc programele pe televizoarele de acasă si pe dispozitivele mobile si mult mai multi clienti care si-au descărcat aplicatia pentru a urmări continutul când se află în miscare, pe smartphone sau tabletă. Prin lansarea canalului Orange Info, le aducem clientilor informatii practice, accesibile pe mai multe tipuri de ecrane, pentru a-i ghida în peisajul digital actual si a-i ajuta să descopere mai usor beneficiile pe care acesta le aduce.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar