transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-03-2016

caravana.eusunt12.ro - Campanie Bergenbier: 100 de locuri all inclusive in caravana pentru Paris

caravana.eusunt12.ro - Campanie Bergenbier: 100 de locuri all inclusive in caravana pentru Paris

"Tu de unde vei sustine echipa natională la vară? Ce ai spune dacă ai face-o direct din Paris, alături de Gabi Balint si Bogdan Stelea? Tot ce trebuie să faci este să cumperi orice produs Bergenbier, iar noi te trimitem la Paris, împreună cu un prieten", este invitatia Bergenbier in cadrul celei mai recente campanii promotionale.

Mecanismul este unul foarte simplu: în perioada 21 martie - 2 mai 2016, cumperi orice produs din gamele Bergenbier, trimiti numărul si data bonului fiscal prin SMS la 1750 (număr cu tarif normal) sau online pe caravana.eusunt12.ro si poti câstiga 2 din cele 100 de locuri all inclusive în caravana EU SUNT 12 pentru Paris.

"Supercaravana EU SUNT 12 cu Balint si Stelea duce suporterii României la Paris, într-o călătorie unică de 7 zile cu prietenii, prin 5 tări, cu zeci de steaguri, bere bună, opriri în mari orase din Europa si ocazia de a încuraja echipa României în Franta", spun oficialii companiei.

Planul caravanei este spus chiar de Gabi Balint: „Plecăm pe 11 iunie din Bucuresti, trecem pe la oltenii din Craiova, vizităm Timisoara si Arad. Continuăm prin Ungaria, ajungem la Viena, în Austria, Nürenberg si Stuttgart, în Germania, iar la final ne oprim la Paris. Pe 15 iunie suntem pe în Paris si îi încurajăm pe băieti, iar a doua zi ne întoarcem spre casă. Facem 2 autocare, căci avem de dat 100 de bilete în caravana EU SUNT 12. Bem bere, ne distrăm pe drum si ne facem poze pe marile stadioane.

Ne oprim din oras în oras si facem gască mare cu toti românii din tară si cei plecati peste hotare. Eu si Bogdan Stelea vă însotim tot drumul!”

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piata românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajati. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.           

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc, precum si mărcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialitătile belgiene Leffe si Hoegaarden precum si berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piată, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon si Cobra în America de Nord, Europa si Asia. Sectoarele operationale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit si Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrală si de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar