transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-06-2016

Clientii UPC au acces gratuit la meciurile europene pe platforma Horizon Go, oriunde s-ar afla

Clientii UPC au acces gratuit la meciurile europene pe platforma Horizon Go, oriunde s-ar afla

Clientii UPC de televiziune digitala si internet au acces gratuit la programele favorite pe orice dispozitiv mobil (IOS, Android si web) in cadrul platformei Horizon Go de la UPC.

In perioada 10 iunie - 10 iulie 2016, cele mai importante 23 de meciuri ale Campionatului European de Fotbal vor fi difuzate de Pro TV si vor fi disponibile pe platforma Horizon Go.

Pachetul de servicii lansat de UPC pentru toti suporterii la pretul special de 64 de lei pe luna, include 118 canale TV digitale, din care 22 canale HD, internet 300 Mbps cu modemul Connect Box – beneficiind de cea mai buna experienta WiFi oriunde in casa - si telefonie cu minute nelimitate in reteaua UPC.

Clientii UPC care opteaza pentru pachetul Suporter HD pot vedea meciurile europene la calitate HD si primesc gratuit in custodie media-box-ul HD, cu functia de inregistrare, Digital Video Recorder (DVR), optiune ce se bazeaza pe cele mai performante tehnologii si care permite numeroase functionalitati. Cu DVR, clientii UPC pot inregistra programele TV favorite inclusiv meciurile europene si, de asemenea, pot opri, derula si relua emisiuni transmise in direct.

Oferta speciala Suporter HD de la UPC este valabila in perioada 10 iunie-17 iulie 2016.

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, este lider în domeniul inovatiei in tehnologie. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), Internet în banda larga si telefonie în aproximativ 300 de localitati. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conecteaza pe cei 1.245.

100 de clienti la universul digital.

Premierele UPC pe piata din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza, Fiber Power 200 Mbps. UPC România este afiliata la Liberty Global, plc.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar