transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-05-2014

Flipster.ro - prima platforma online de schimb de haine, incaltaminte si accesorii

Flipster.ro - prima platforma online de schimb de haine, incaltaminte si accesorii

Pe 25 aprilie 2014,  s-a lansat platforma de fashion swap Flipster.ro,  primul serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine, incaltaminte si accesorii.

La baza dezvoltarii Flipster.ro au stat observatiile echipei referitoare la situatii din viata de zi cu zi.  Flipster.ro vine in intampinarea celor care au dulapul plin, dar se gandesc in fiecare zi ca nu au cu ce sa se imbrace, celor care au cumparat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodata ocazia sa le poarte, celor care isi doresc o garderoba noua, dar ezita pentru ca au investit deja sume mari in cea de acum.

Flipster rezolva aceste probleme, serviciul oferind posibilitatea sa schimbi hainele pe care le ai cu cele pe care le vrei. Fiecare utilizatoare care intra pe Flipster.ro posteaza fotografii si descrieri ale obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si ale accesoriilor pe care nu le poarta, care sunt intr-o conditie buna si foarte buna si pot bucura pe altcineva.

Dupa ce exploreaza obiectele expuse pe platforma de catre celelalte utilizatoare si descopera ceva care le place, membrele propun un "flip" – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderoba.

Daca flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier.

"Pana acum, in perioada beta, in care platforma a functionat cateva luni, pe Flipster s-au inscris peste 500 de membre si peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la peste 10.000 de membre" - Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

In acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor.
Inscrierea este gratuita, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.

Costurile totale ale unui flip incep de la 17 ron si includ pretul livrarii prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) si ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesata de pe telefon, tableta si desktop la www.Flipster.ro, iar aria serviciului acopera peste 3.200 de localitati din Romania.

Initiatorii proiectului sunt:  Andreas Philippi (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts), Gabriel Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts),
Marius Cristea (Managing Partner, Blue Idea - IQads si SMARK),
Mihai Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Yunus
Our dog was so decrepit when we staetrd keeping chooks it wasn't really a problem and apparently once they get the taste it's really hard to stop them. So yep, good dog proofing.On a lighter, if no less disgusting note, your story reminded me of the dog leaning over the couch to vomit then immediately lunging to scoff it all up. Dogs are gross.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar