transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-04-2014

GAV si-a extins echipa creativa si strategica, cu competente extinse in digital

GAV si-a extins echipa creativa si strategica, cu competente extinse in digital

Agentia de publicitate GAV si-a mărit echipa si demarează proiecte noi. Alexandru Borsan, Radu Rădulescu, Oana Drăgusin, Cristina Răducu si Elena Muresanu vor completa competentele în zona de creatie, strategie, client service si digital. 

“Aveam nevoie de forte proaspete, tinere, cu atât mai mult cu cât am început anul în fortă, cu patru clienti strategici – Ewopharma, Bosch, Edenred si Selgros – si cu proiecte de anvergură. Am recrutat cinci oameni talentati si dornici să construiască alături de noi. Pasiunile, expertiza si competentele reunite ale tuturor oamenilor din GAV formează un mix bun, cu focus pentru competentă în digital; cel putin din acest punct de vedere 2014 se anuntă un an foarte interesant”, a declarat Lucian Georgescu, Managing Partner GAV.

Alexandru Borsan s-a alăturat echipei GAV ca Digital Strategy Director. Absolvent de ASE, fost director de strategie online la Cohn&Jansen JWT, Alex are o experientă bogată în domeniu, pe care o aplică si proiectelor lui de suflet. Pasionat de schi si freeride, Alex este fondatorul  singurului festival de film online dedicat schiorilor si boarderilor români (Alive!) si animatorul derdelus.ro, site-ul fanaticilor de zăpadă.

               

Radu Rădulescu este noul Senior Art Director GAV. Radu este absolvent de design la Arte Plastice, iar ultimii 10 ani si i-a ocupat ca AD în agentii precum Icon, Violet, Scholz & Friends, Mercury sau Leo Burnett. Când nu e prins între branduri si pozitionări (care i-au adus două Effie de echipă în 2012 si, respectiv, 2013), îsi petrece timpul în studioul din Ferentari, unde bate la tobe si învârte butoanele sintetizatoarelor.

Absolventă a două facultăti (Filologie si Comunicare), cu un deceniu de experientă în publicitate (BBDO si FCB), Oana Drăgusin s-a alăturat echipei de Client Service GAV cu entuziasmul calm care caracterizează tot ce face ea în viata profesională, dar si în cea privată, unde e o mămică exemplară. Atunci când are putin timp liber, Oana se întoarce la prima ei pasiune - chitara.

Cristina Răducu s-a alăturat si ea echipei GAV ca Digital Account Executive. Cristina e absolventă de ASE si a studiat Masterul la Dublin City University, în cadrul facultătii de E-Commerce. Anterior, Cristina a lucrat la j2Global Dublin si la Zerotwonine în Frankfurt. Îi plac călătoriile, home crafts si festivalurile de film.

Elena Muresanu e Digital Art Director al GAV. Absolventă a Facultătii de Arhitectură Ion Mincu, sectia Design de Obiect, Elena lucrează de 5 ani în publicitate si s-a alăturat GAV întărind  echipa de creative digital, în expansiune constantă în ultimii ani.

GAV, content accelerator, este o agentie independentă care  si-a început activitatea în anul 2003, împreună cu primul atelierul de marketing cultural din România, balkanski, ambele fondate de Lucian Georgescu. Printre clientii si partenerii actuali ai GAV se numără: Billa, Bosch, Edenred, Ewopharma, Intersport, Kwizda, Mercedes Benz, Newlook, Selgros, TIFF.

GAV este membră Interpartners Worldwide - Independent Advertising Agencies Group.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar