transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-12-2014

Golin - Agentia Anului 2014 la Gala Romanian PR Award 2014

Golin - Agentia Anului 2014 la Gala Romanian PR Award 2014

Golin a fost desemnată Agentia Anului la Gala Romanian PR Award 2014. Echipa a mai câstigat râvnita distinctie si în anul 2010. Titlul Agentia Anului vine la doar o lună după ce Golin a fost numită agentia #1 în  România la BizPR Awards, competitia care analizează si recompensează performanta agentiilor de PR si imaginea pe care acestea o au în rândul companiilor care le angajează. Este pentru prima dată când o agentie reuseste performanta de a se situa pe cea mai înaltă pozitie în ambele competitii.

„Titlul Agentia Anului este ambitia puternică a tuturor oamenilor de PR. Este, a fost si va fi mereu si ambitia noastră. Iar faptul că anul acesta Golin România a reusit eventul – Cupa si Campionatul - se datorează echipei: golinistilor, cei mai buni oameni din câti există, clientilor nostri, care au încredere în visul nostru de a fi cei mai buni împreună, prietenilor si partenerilor nostri Lowe&Partners si Initiative. Titlul Agentia Anului este cea mai frumoasă recunoastere a valorii acestei echipe minunate de oameni pasionati. #GoAllin!”, a declarat Hortensia Năstase, Managing Partner, Golin România.Vikingii, după SABRE, au cucerit si Gala PR Award, campania de comunicare a lansării serialului difuzat de HISTORY câstigând Gold la categoria Marketing-Produse si servicii noi si două premii Silver la categoriile Social Media si Media Relations.  Văru’ tocmai.ro a „rezolvat” două premii Gold, la categoriile Digital PR si Marketing – Produse si servicii existente. „Trăieste-ti viata” cu Kruger&Matz a primit două premii Silver, la categoriile Marketing – Produse si servicii noi si Media Relations. Crăciunul în luna Iulie organizat pentru AFI Palace Cotroceni a fost recompensat cu Silver la categoria Marketing – Produse si servicii existente. Campaniile si activările realizate de echipa The Bridge pentru KFC în zona digitală au fost răsplătite cu Silver la categoria Digital PR.

Golin a dominat si categoriile dedicate serviciilor financiare, obtinând două trofee de aur: la Comunicare Financiară, pentru campania de comunicare a dublei listări Electrica si la categoria Comunicarea produselor si serviciilor financiare, pentru proiectul Shop&Travel cu Bancpost si Wizz Air.

Concursul „Liceul European al Anului”, dezvoltat pentru Biroul de Informare al Parlamentului European în România, a primit Silver la categoria Comunicare în domeniul public, iar comunicarea Festivalului de Film Istoric Râsnov 2014 a fost recompensată cu Gold la categoria Cultură, Artă, Fashion, Sport.  

13 a fost cu noroc, acesta fiind numărul total de premii câstigate de echipa Golin la editia din acest an: sase noi trofee Gold Award for Excellence si sapte titluri Silver Award for Excellence întregesc acum colectia agentiei. 

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar