transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Golin a fost aleasa agentia de PR a MasterCard

Golin a fost aleasa agentia de PR a MasterCard

Golin România a fost aleasă agentia de PR a MasterCard, în urma unui proces competitiv de selectie desfăsurat în Bucuresti la începutul anului. “Strategia propusă de Golin România a fost în concordantă cu perspectiva noastră privind planul de comunicare al MasterCard. Suntem lider global în tehnologie si ne folosim expertiza pentru a le oferi clientilor nostri solutii inovatoare pentru plăti mai sigure si mai simple în fiecare zi. Golin ne va ajuta să transmitem acest mesaj printr-o comunicare targetată si inovatoare”, a declarat Georgia Baltag, Marketing Manager România, MasterCard. 

“Suntem încântati să lucrăm alături de MasterCard. Propunerea noastră pentru MasterCard include o comunicare tripartită – corporate, consumer si digital PR, având drept obiectiv promovarea imaginii, a valorilor si a mesajelor către diferite publicuri tintă”, a adăugat Monica Botez, Managing Partner, Golin România.

Expertiza în comunicarea financiară a Golin a fost dezvoltată de-a lungul timpului prin gestionarea unora dintre cele mai complexe proiecte de comunicare din piată: rebranding-uri, strategii de guvernantă corporativă & pozitionare, promovarea platformelor de educatie financiară, comunicarea listărilor la bursă. De-a lungul anilor, Golin România a dezvoltat parteneriate de succes cu bănci, fonduri de investitii, companii de brokeraj sau companii de asigurări, folosindu-si expertiza în comunicarea financiară pentru a-si ajuta partenerii să îsi îndeplinească obiectivele de comunicare.

Echipa Golin care se va ocupa de comunicarea corporate MasterCard este alcătuită din Monica Botez (Managing  Partner), Andrada Busuioc (Senior Manager) si stefan Bota (Media Associate).

Ana Trif (Senior Manager) si Cristina Tudor (Manager) vor fi responsabile de comunicarea proiectele adresate consumatorilor, iar Raluca Dută (Chief of the Bridge) va oferi consultantă legată de comunicarea în zona social media.  

Golin a fost declarată PR Agency of the Year în cadrul galei Romanian PR Award 2014 si #1 PR Agency in Romania în topul BIZ PR Awards 2014.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 50 de birouri în America, EMEA si APAC.

Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar