transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-04-2014

GolinHarris - 6 premii la Romanian CSR Awards 2014

GolinHarris - 6 premii la Romanian CSR Awards 2014

GolinHarris a obtinut, împreună cu clientii săi Avon, Bancpost, Electrolux, Lidl, Mercedes-Benz si Orange, 6 premii în cadrul editiei de anul acesta a Romanian CSR Awards.

Competitia îsi propune să aducă în atentia opiniei publice si să premieze cele mai reusite campanii de CSR implementate de companii care îsi desfăsoară activitatea în România.

“Proiectele de CSR sunt programe de suflet pentru GolinHarris, căci reprezintă materializarea unei dorinte speciale: aceea ca, prin proiectele în care investim atât de mult timp si atât de multă pasiune, să ajutăm la dezvoltarea societătii civile. Numărul premiilor obtinute de echipa si clientii nostri la Romanian CSR Awards 2014 probează expertiza agentiei în crearea si implementarea proiectelor de acest tip, dar mai ales faptul că luăm personal fiecare campanie în parte“, a declarat Hortensia Năstase, Managing Partner, GolinHarris.

Cele 6 proiecte semnate GolinHarris si premiate la Romanian CSR Awards 2014 sunt: la sectiunea Companii cu peste 250 de angajati, „The NO Project”, realizat alături de  Bancpost, a fost recompensat cu Premiul Special la categoria Sustinerea comunitătii. „Mobile Kids”, campania de educatie rutieră implementată alături de Mercedes-Benz si cu sprijinul ambasadorului Mercedes-Benz si Presedinte al Consiliului Director al Salvati Copiii, Andi Moisescu, a fost distinsă cu premiul I la categoria Educatie, în timp ce proiectul „Verde la circulatie pentru educatie” de la Lid a primit mentiune în cadrul aceleiasi categorii. „Luna Voluntariatului”,  proiectul de comunicare internă al Orange România, a primit si el premiul I la categoria Campanii interne de CSR.
   
În sectiunea dedicată Companiilor cu sub 250 de angajati, proiectul „Femei în Lanturi” al Avon a obtinut premul I la categoria Campanii de Cause Related Marketing. În acelasi timp, campania Electrolux – „Povestea eroilor de ieri si a Principesei Margareta” a fost recompensată cu premiul al doilea la categoria Sustinerea comunitătii.GolinHarris Bucuresti este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 40 de birouri în America, EMEA si APAC.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include astăzi companii de renume precum: AFI Cotroceni, AFI Europe, AFI Ploiesti, AVON, Bancpost, BASF, Caroli Foods, Centrofarm, Colgate-Palmolive (România), Crucea Rosie Română, Electrolux, Focus Copii Dispăruti, Franklin Templeton Investments, History Channel, Johnson&Johnson, LIDL, Mercedes-Benz România, Nuance Communications, Orange România, Parlamentul European, Reprezentanta Bucuresti, PeliFilip, PepsiCo, QuickMobile, Schneider Electric România, Salesianer Miettex, SofMedica, Titan, tocmai.ro, Transavia, URBB–United Romanian Breweries Bereprod, VEKA România, Vicomte A., X-Trade Brokers, YUM (KFC, Pizza Hut, Hard Rock Cafe, Paul).

GolinHarris Bucuresti este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bhanu
Superb intfomarion here, ol'e chap; keep burning the midnight oil.
crorkz matz
QC0w40 Hey, thanks for the blog.Really thank you! Will read on...
matzcrorkz
pWddDx Im grateful for the article post.Thanks Again. Much obliged.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar