transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-07-2024 4.567 lei 4.9709 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-04-2014

Groupama Asigurari lanseaza campania Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi

Groupama Asigurari lanseaza campania Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pietei de asigurări din România, împreună cu Inspectoratul General al Politiei Române lansează campania “Infractorii te pot cunoaste mai bine decât crezi”. Campania, care se va desfăsura în perioada aprilie-septembrie 2014 pe plan national, este a patra colaborare a Groupama Asigurări România cu Inspectoratul General al Politiei Române cu scopul de a atentiona si informa publicul larg asupra măsurilor de prevenire a furturilor din locuinte, de si din automobile si a tâlhăriilor.

Actiunea va beneficia de o campanie de comunicare integrată, ce va include platforma online dedicată prevenire.groupama.ro, care va găzdui informatii si recomandări pentru prevenirea infractiunilor, precum si sectiuni interactive pentru vizitatori. Totodată, mesaje de prevenire si atentionare vor fi distribuite si prin continut multimedia si imagini reprezentative care se vor distribui în mediul online si pe retele de socializare cu scopul de a ilustra usurinta cu care infractorii pot obtine informatii despre oricine face publice detalii personale în aceste medii. Comunicarea va include si distributia de materiale informative.

Peste 150.000 de flyere si afise cu recomandări pentru prevenirea infractiunilor vor fi expuse si distribuite în sediile unitătilor de politie, în centre comerciale si în diferite spatii publice. Un alt element al campaniei va fi reprezentat de întâlniri cu publicuri tintă: asociatii de proprietari, asociatii profesionale si angajati din sectorul public si privat.

„Prevenirea riscurilor este parte a misiunii Groupama Asigurări, în linie cu valorile care ne ghidează întreaga activitate: responsabilitate, solidaritate si proximitate.

La nivelul grupului, prevenirea a fost pe parcursul mai multor decenii si este în continuare un domeniu cheie în cadrul initiativelor de responsabilitate socială. Suntem mândri că  putem pune în practică si în România astfel de actiuni, împreună cu parteneri ca Politia Română, alături de care am construit în ultimii 4 ani un parteneriat. Această colaborarea depăseste granitele unei simple actiuni de sponsorizare, nu doar prin continuitate, dar si prin implicarea activă în toate etapele de gândire si de implementare a activitătilor. Am convingerea că angajamentul nostru reciproc va continua să aducă rezultate”, a declarat Georgiana Miron, Director de Marketing si Comunicare Groupama Asigurări.

Campania “Infractorii te pot cunoaste mai bine decât crezi” este ce de-a 4-a initiativă din cadrul parteneriatului dintre Groupama Asigurări si Politia Română, care urmează unor proiecte ce au tintit informarea si educarea publicului în vederea prevenirii furturilor din locuinte si de/din autovehicule, cum ar fi “Nu-ti scăpa casa din ochi!” din 2013 sau “Nu-ti lăsa masina la îndemâna hotilor!” din 2012.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii finaciare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global. Groupama sustine cresterea dinamică a operatiunilor sale internationale prin investitii în distributie si prin consolidarea expertizei sale. De la data înfiintării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piata din Franta, extinzându-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Musa
inizi a delineare il teortirrio ehehe, forza punta in alto, alle stelle. Pif9 alta sare0 la tua visione, pif9 in alto arriverai e' il mio motto, e credimi non ha niente di sbagliato, ci vediamo a Palma ti seguo.See you laterAspen
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar