transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-01-2015

Hortensia Nastase devine Vicepresedinte al grupului Lowe, iar Golin va fi condusa de Monica Botez

Hortensia Nastase devine Vicepresedinte al grupului Lowe, iar Golin va fi condusa de Monica Botez

Începând cu luna ianuarie 2015, Hortensia Năstase devine Vicepreședinte al grupului Lowe și va coordona agențiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creație), Golin (PR) și Vibe (BTL). Astfel, structura de management a grupului este formată din Veronica Savanciuc, Preşedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepreședinte Media & Digital Services și Hortensia Năstase, Vicepreședinte Creative Services.

Năstase a fost Managing Partner Golin în perioada 2008-2014, timp în care agenția a devenit un jucător de top în piața de relații publice din România. Anul trecut, Golin a marcat o premieră pe piață, fiind singura agenție din România plasată pe primul loc în cele două clasamente ale industriei: Agenția Anului în cadrul Romanian PR Award, cel mai important festival local de specialitate (titlu câștigat de asemenea și în anul 2010) și agenția #1 în România la BizPR Awards 2014, competiția care analizează și recunoaște performanța agențiilor de PR și imaginea pe care acestea o au în rândul clienţilor.

Cu peste 15 ani experiență în comunicare, Năstase este primul specialist de PR din industria locală care a fost ales în Consiliul Director IAA și singurul consultant de PR invitat să fie lector în programul MBA al CityU în România.

„În Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipă valoroasă profesional și uman, a inițiat parteneriate puternice și de lungă durată cu clienții și a pus România pe harta unei rețele internaționale valoroase. Numirea ei în poziția de Vicepreședinte al grupului nostru pentru agențiile creative reprezintă o recunoaștere a rezultatelor ei și a talentului cu care a construit o echipă de vis. Echipa noastră va fi inspirată de stilul ei de management, iar clienții vor beneficia de experiența și energia ei”, a declarat Veronica Savanciuc, Președinte & CEO al grupului Lowe.   

„În doar două generații, publicitatea a evoluat de la anunțuri prin care îți vindeai camionul la o formă extrem de sofisticată și versatilă de schimbare a percepțiilor și comportamentelor.

Generația noastră de comunicatori cred că este cea mai norocoasă, dar și cea mai provocată. Văd oportunitatea de evoluție și un imens potențial în agențiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa și potența. Voi avea alături cei mai buni și pasionați oameni și cei mai perfecționiști clienți, deci mă aștept la o călătorie galvanică”, declară Năstase.

Atribuțiile Hortensiei Năstase la conducerea Golin România sunt preluate de Monica Botez, care începând cu luna ianuarie devine Managing Partner al agenției.

Botez s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 și Partener în 2012. Cu peste 10 ani de experiență în PR, Botez este mintea strategică din spatele unor clienți de renume din portofoliul Golin, precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay’s, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery). Botez este recunoscută pentru profesionalismul, perfecționismul și pasiunea cu care își inspiră echipa și își consiliază clienții.

„Succesul echipei Golin din ultimii ani poartă din plin amprenta Monicăi Botez, un om admirat de echipă, iubit de clienți și respectat de piață. Sunt foarte încrezătoare că Monica va continua să scrie povestea Golin România cu pasiune, profunzime și umor și sunt norocoasă că îmi este partener de cursă lungă”, spune Năstase.  

Avand 22 de ani de experiență pe piața locală, Lowe România este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente pe piața locală, oferind servicii în întregul spectru al comunicărilor de marketing. Grupul este compus în momentul de față din 7 agenții: BPN (media), Golin (relații publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare în domeniul medical și farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creație și producție publicitară) și SENIORHYPER (creație și productie publicitară digitală). Companiile din grupul Lowe România au semnat de-a lungul timpului sute de campanii și au oferit servicii de comunicare pentru o multitudine de companii, locale și internaționale.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar