transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-05-2016

joblajysk.ro - platforma inedita de recrutare a retailerului scandinav JYSK

joblajysk.ro - platforma inedita de recrutare a retailerului scandinav JYSK

Grupul danez JYSK, unul dintre cei mai importanti jucători pe piata de mobilă, accesorii si decoratiuni interioare din Europa, initiază o campanie de recrutare online inovatoare, prin care îi vizează pe cei ce îsi doresc o carieră în domeniul retail: „Aplică la JYSK cu un zâmbet”. Prin platforma joblajysk.ro, orice candidat care este în căutarea unui loc de muncă în domeniu poate aplica foarte usor pentru ocuparea unei pozitii în unul dintre magazinele JYSK.

De la inaugurarea primului magazin JYSK din România, în 2007, la Oradea, reteaua s-a extins pe tot teritoriul tării, ajungând în prezent la un număr de 33 de magazine deschise, număr în continuă crestere. Până la finalul anului, planurile de extindere a francizei vor fi sustinute prin deschiderea a  10 noi unităti, la Craiova, Iasi, Tulcea, Turnu Severin, Vaslui, Constanta, Braila.

Cu un target de 15 magazine deschise în fiecare an, compania creează 150 de locuri de muncă anual, fiecare magazin aducând 8-12 noi locuri de muncă pe harta angajărilor la nivel national.

Noua campanie de recrutare „Aplică la JYSK cu un zâmbet”, initiată de departamentul de HR al grupului JYSK împreună cu agentia Kubis Interactive, se adresează candidatilor care îsi doresc să se angajeze în domeniul retail, entuziasmul unui început de carieră primând în fata experientei de muncă. Prin completarea unui scurt test de personalitate si încărcarea unei fotografii în care zâmbesc, candidatii pot aplica direct pe site-ul joblajysk.ro pentru joburile care li se potrivesc, disponibile în cele peste 30 de orase unde există sau unde se vor deschide în perioada imediat următoare noi magazine JYSK.

„Avem în plan extinderea până la 100 de magazine în următorii 4 ani, în toată tara.

Acest lucru înseamnă că, până în 2020,  JYSK Romania va avea peste 1000 de angajati în România. Am demarat campania „Aplică la JYSK cu un zâmbet” prin platforma online joblajysk.ro pentru a aduce alături de noi pe cei care îsi doresc să crească într-o companie care oferă nenumărate posibilităti de învătare si dezvoltare profesională. Cei care aplică pentru un job la JYSK îsi pot cunoaste câtiva dintre viitorii colegi urmărind clipurile video de pe site, în care acestia răspund celor mai frecvente întrebări pe care le adresează candidatii.”, a declarat Simona Carp, HR Manager JYSK România si Bulgaria.

Noile magazine vor fi deschise si în orase cu peste 20.000-30.000 de locuitori, unde activitatea acestora poate fi sustenabilă. Planurile ambitioase de extindere a retelei de magazine JYSK peteritoriul României creează oportunităti de angajare pe pozitii variate: Reprezentanti Vânzări, sefi de Tură, Adjuncti Director Magazin sau Directori de Magazin. De asemenea, în ultimul an au existat numeroase pozitii deschise si pentru Head Office-ul din Bucuresti, majoritatea binationale, pentru România si Bulgaria, întrucât biroul central desfăsoară operatiuni pentru ambele tări.

În prima jumătate a acestui an calendaristic, cifra de afaceri a grupului JYSK în România a înregistrat o crestere de 50% fată de anul precedent. Jumătate din totalul cifrei de afaceri a companiei în România este reprezentată de vânzările de saltele si de mobilier. Magazinele JYSK au, în general, o suprafată de până la 1.200 mp, cel mai mare fiind magazinul de la Timisoara (1.400 mp), iar cel mai mic – cel de la Bacău (900 mp).

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de saltele, mobilă si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,9 miliarde de euro. Grupul desfăsoară operatiuni în 41 de tări, cu peste 2.300 de magazine, majoritatea în Europa, si numără un total de peste 20.000 de angajati.

Fondatorul si proprietarul JYSK GROUP este danezul Lars Larsen, primul magazin fiind inaugurat de cătrea cesta în aprilie 1979, în Danemarca.

Retailerul danez de mobilă si decoratiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă, de bună calitate si la preturi accesibile.

JYSK a intrat pe piata din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numără în prezent 33 magazine, în Bucuresti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brasov, Botosani, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Focsani, Galati, Hunedoara, Oradea, Petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, TârguMures, Timisoara.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar