transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-11-2014

MasterCard premiaza platile cu cardurile MasterCard si Maestro cu city break-uri la Paris

MasterCard premiaza platile cu cardurile MasterCard si Maestro cu city break-uri la Paris

MasterCard demareaza o noua campanie de incurajare a platilor cu cardurile MasterCard si Maestro, intitulata ”De la cumparaturi, la un city break de Nepretuit la Paris”.

In cadrul promotiei, toti clientii care platesc, indiferent de valoarea tranzactiei, cu cardurile MasterCard sau Maestro emise de bancile din Romania, atat la POS, cat si in spatiul online, in Romania, cat si in afara tarii, au sansa de a castiga unul dintre cele 10 city break-uri la Paris, pentru doua persoane, cu toate serviciile incluse.

”Incheiem anul in forta, prin lansarea celei mai mari campanii MasterCard din 2014, ce completeaza initiativele noastre de educare si stimulare a clientilor pentru plata cu cardul la POS, in special in mod contactless”, spune Georgia Baltag, Marketing Manager pentru Romania in cadrul MasterCard. ”Continuam un concept care si-a dovedit eficienta in campania derulata in primavara: in cadrul acesteia, volumele tranzactionate prin cardurile MasterCard si Maestro au depasit cu 56% media de crestere a pietei”, adauga aceasta. „In plus, daca in prima campanie ne-am adresat laturii pragmatice a clientilor nostri, oferindu-le premii utile pentru viata de zi cu zi, acum le propunem 10 city break-uri in 2 la Paris, prin care sa evadeze din cotidian si sa traiasca experiente de Nepretuit”.

Promotia aduce si un puternic mesaj de stimulare a platilor contactless, acestea avand sanse duble de castig – fiecare tranzactie standard primeste un punct, in timp ce tranzactiile contactless primesc 2 puncte pentru marea tragere la sorti.

Sansele sporite acordate tranzactiilor contactless sunt un motiv in plus oferit clientilor pentru a incerca prima lor plata contactless, numeroase locatii din Bucuresti si din tara acceptand deja acest tip de plata - transportul public, supermarketuri, lanturi de farmacii, fast-food-uri, benzinarii si magazine de haine etc.

Detalii despre regulamentul campaniei de utilizare a MasterCard sunt disponibile pe www.mastercard.ro/paris.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar