transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-05-2016

More than Pub comunica inghetata Alpin

More than Pub comunica inghetata Alpin

More than Pub coordoneaza in 2016 comunicarea pentru Alpin57Lux, una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata din Romania, prezenta pe aceasta piata din anul 1994. Colaborarea dintre More than Pub si Alpin57Lux debuteaza in luna mai a acestui an cu o comunicare indrazneata si creativa, menita sa consolideze pozitia Alpin pe segmentul de inghetata si sa contribuie la cresterea notorietatatii marcilor detinute de companie.

"Calitatea este principalul nostru atu, precum si motorul de vanzare a produselor noastre. Suntem constienti, insa, ca pe o piata puternic concurentiala nu putem sa ignoram avantul pe care comunicarea de brand il asigura. In acelasi timp, ne dorim sa facem cunoscuta traditia romaneasca a companiei, calitatea si diversitatea produselor noastre. Echipa More than Pub ne-a convins prin profesionalismul si experienta ei, dar si prin idei indraznete si o strategie de Marketing Public Relations care merge mana in mana cu planurile noastre de crestere a vanzarilor", a declarat domnul Ioan Istrate, Director General si actionar Alpin57Lux.

"Ne place sa lucram cu branduri romanesti si ne onoreaza faptul ca Alpin ne-a ales drept coordonator al comunicarii marcilor de inghetata pe care le detine in portofoliu. Ne-am propus sa imbogatim traditia de peste 20 ani, care defineste calitatea produselor Alpin, cu o comunicare proaspata, racoroasa pentru zilele toride de vara si sa surprindem consumatorii de inghetata, dar si reprezentantii media, cu o abordare dinamica, indrazneata si creativa. Atunci cand adori produsele pe care le comunici intreaga munca se transforma in placere si entuziasm!",  a declarat Mihaela Petrovan, Director General More Than Pub.

  

De 22 de ani pe piata romaneasca, Alpin57Lux detine o fabrica performanta la Sebes, judetul Alba, si dispune de propria retea de logistica cu un parc de peste 250 masini si distributie la nivel national. Brandul Alpin include peste 100 de sortimente de inghetata sub diferite marci si produce peste 80 de tone de inghetata zilnic. Din 2001 compania a pus bazele unei sectii de patiserie sub brandul Romcherie. Fabrica de la Sebes functioneaza cu peste 450 de angajati si este situata pe o platforma industriala noua, ce dispune de spatii de productie si depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a inghetatei de ultima generatie gestionate prin Sistemul de Management Integrat al Calitatii si Sigurantei Alimentelor.

More Than Pub este o agentie de marketing public relations (MPR), focusata pe solutii creative de comunicare pentru branduri indraznete. De peste 10 ani asigura strategia de comunicare si serviciile integrate de public relations, direct marketing, event marketing, art&copywriting pentru zeci de clienti, printre care se numara 59sec, Active Watch, Agrana, Akzo Nobel, Alpha Bank, AltFactor, Artmark, Asociatia Accept, Bancpost, Bayer, BeautyTech, Canon, Ciserom, Crescendo, DentalOne, Deutsche Leasing, FamousRoses, Institutul de Marketing,  Ipso Agricultura, Jardina, LC Waikiki, Leumi Bank, Medialine, Mercedes Benz Romania, Mihaela Tatu, Montblanc, Peugeot, Podravka, Rotta Natura, Sage France (Deveho & Finange), Smart Project Solutions, Telekom, TMF Group, Vodafone si altii. 

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar