transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-04-2014

Noaptea Agentiilor 2014, 3 aprilie - program

Noaptea Agentiilor 2014, 3 aprilie - program

Cea de-a cincea editie a Noptii Agentiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie si se va desfăsura sub tema “Craft up your life”. Pentru prima oară, agentiile din afara Bucurestiului pot participa în cadrul Noptii Agentiilor, iar invitatul special al evenimentului de anul acesta este Republica Moldova, cu agentiile Casa Imago si Piko Creative.

Lista completă a agentiilor paricipante la această editie: Bucuresti: ATELIER GRUP, Creionetica, DDB România & Tribal Worldwide România, eventures, Frank Group, Oxygen PR  si MSPS – din grupul Frank, Headvertising, Geometry Global, grupul Lowe, Hello Group, Infinit Solutions, Jazz, Kubis, MEC România, Mindshare Media, pastel, PQB, SCG-Smart Corporation Group, The Public Advisors, TBWA, tNd’c Advertising, We>Buzz si WebDigital. Circuitul din Bucuresti este completat de petrecerile Energiea si Institute, The Café.

Iasi: Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE si September & Gavrilescu.

Timisoara: ADwiser, Celmaitare Studios si Synopsis:.

Oradea: Bizmart, Communications MEDIA si Utopium.

Mai multe informatii despre program găsiti si pe site-ul evenimentului: www.noapteaagentiilor.ro

Programul Noaptea Agentiilor în Bucuresti

Ultima noapte de publicitate, întâia noapte de party.

La Energiea!
La Energiea vei putea descoperi o explozie de vizualuri si sunete marca Les Ateliers Nomad si nicecream.fm. si vei experimenta o transformare a spatiului printr-un super show de lumină si sunet.

Happy night cu pastel
Muzică live, ca să vezi cât sunt de talentati cei din echipa pastel, karaoke si ateliere de handmade, ca să pleci cu ceva frumos acasă.

Facebook meet & greet la Head
Cei de la Head sunt curiosi să-si întâlnească  prietenii “necunoscuti” de pe Facebook, pe care îi invită la ei în sediu:  “N-o să-i chemăm niciodată la ziua noastră. Si nici ei pe noi la a lor. Dar putem să profităm de o ocazie ca asta si să ne întâlnim. Ca să vedem dacă impresia din online supravietuieste contactului cu realitatea”, promit cei de la Headvertising.

Craft your happiness la TBWA
Intră pe 3 aprilie la The Ark si o să ajungi cât se poate de happy si cât se poate de sus. Adică la etajul 3, o ocazie fantastică să cunosti echipa TBWA si din ce sunt făcuti (probabil compozitia e cam asa: panglici, baloane, bomboane,alcool, dans, poze, hashtaguri, o trotinetă si un Mini).

ATELIER GRUP – Actor Climber Singer Superfly
ATELIER GRUP te invită la un party despre tine si despre ce poti face pentru a fi din ce ?n ce mai bun. La orice.

Craft up your life with WebDigital
Esti pasionat de Marketing Online? Ai un business online cool pe care vrei să-l promovezi? Gasca WebDigital te asteaptă cu idei nonconformiste prin care te vei simti special în tribul tău de antreprenori si marketeri online.

Despre Arta Consumului cu Creionetica
“Arta Consumului” este o introspectie lejeră si creativă. Conceptul campaniilor de constientizare socială va fi concentrat într-o singură noapte de proiectii, expozitii si discutii, la Creionetica.

We>Buzz – come to the buzz side
Cei de la We Buzz mesteresc povesti antrenante, intrigante sau amuzante, iar de Noaptea Agentiilor deschid laboratorul de confectii social media pentru toată lumea.

Hobby-uri cu “Call to action” la Hello Grup
Participantii de la Hello Group vor fi invitati să descopere „cum merge treaba” într-o agentie de BTL, de la departamentul de Client Service si Strategie, trecând prin Creatie si ajungând în final la colegii de la Implementare, pentru o experientă  Hello <full option>.

Emotie la rosu cu tNd’c advertising
Cei de la tNd’c advertising asteaptă invitatii în orice ordine, cu chef de vorbă si de a despica punctul în rosu. „Rosu pentru că e agresiv, lasciv, invaziv, iubibil, rău de gură si frumos pe buze, senzual si nepotrivit.”, au zis cei de la tNd’c.

grupul Lowe vă invită la CEASTONBURY- the handcrafted festival
De la cântăreti de renume, la designeri de nisă, ghicitori în aură si pasionati ai artei îndoitului hârtiei, cei de la Lowe s-au pregătit cu de toate! În premieră si în exclusivitate, One Big Band vă invită la un festival orchestrat&animat exclusiv de oamenii agentiei, iar COMA & DREAM DEALERS vor urca pe scena principală a festului, într-un recital extraordinar.
 Mario,Tamagotchi si Tetris la Infinit Solutions

De Noaptea Agentiilor, cei de la Infinit Solutions organizează cea mai tare petrecere de gaming. Vă asteaptă acolo Terminator, Mario, Dinozaurul din Tamagotchi, Tetris, dar si succesorii lor mai tineri: XBOX si PS.

Pâine si circ la MEC România & Mindshare Media
Cei de la MEC &Mindshare promit măsti, gogosi, un talcioc, păpusari si un super-târg.  „Jonglăm cu romante si bufonerii, mimăm arta si dresăm baloane. Mari si mici. Avem talcioc, păpusari si cocosei, vino-n târg la noi de vrei să te joci cu ei!” (MEC&Mindshare).

Procraftination at Jazz
Dacă ti-e dor să freci menta, treci pe la Jazz de Noaptea Agentiilor, unde poti freca menta direct într-un Mojito. si îti poti perfectiona skill-ul de a-ti pierde timpul...cu stil.

After Six Café cu DDB & Tribal Worldwide România
Cei de la DDB& Tribal îti propun prima colectie de pasiuni de publicitari, strânse toate la ei la sediu, pe Praga 3.

Pentru că gif si din seria Geometry Global
Ai miscările lui Jagger? Dansul e normal la vârsta ta? Pune-ti sneakersii de dans si urcă pe scena Geometry Global.  Cam asa: http://pentrucagif.ro/306bf15

Mixed drinks, crafts & crazy games la grupul Frank
Pe terasă, în receptie sau la birouri, oamenii din Frank Group te invită în lumea lor,  să descoperiti arta cocktail-urilor, să vă jucati toată noaptea si să ?mpartăsiti povesti si hobby-uri trăznite.

eventures Island
Ai nevoie de o provocare? Vrei să treci la următorul nivel? Cei de la eventures te invită să te joci alături de ei.

Seară de selfies cu Smart Corporation Group
SCG-Smart Corporation Group te invită la Selfie Party si să îti uploadeazi propriul selfie pe Facebook, cu hashtag-ul #makeaselfienotwork, iar ei promit să te premieze cu un goodie bag.

Kubis – clinica de recuperare creativă
Cei de la Kubis te invită să îti faci o electrocreativogramă, ca să te lămuresti de ce boală creativă suferi si ce ai de făcut.

House of PRO’s – The Public Advisors
La Noaptea Agentiilor, la The Public Advisors, cuvinte precum task, research sau deadline se vor aplica activitătilor„de timp liber”. Sediul agentiei va deveni House of PROs, un loc unde membrii echipei îsi vor ridica pasiunile la rang de profesie.

Rock up your life la Institute, the Café
La Institute, the Café îti vei putea arăta skill-urile tale de maestru Guitar Hero, iar gazdele te vor astepta cu un ultra boost de energie.

PQB – Digital. Unplugged. Party!
Cei de la PQB si-au propus să arate digitalului cum se petrece în lumea reală si promit o atmosferă de neuitat.

Programul Noaptea Agentiilor 2014 în Iasi

În Iasi, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către Aquavita, Boomerang, INNERPRIDE si September & Gavrilescu.

Programul Noaptea Agentiilor, Iasi, 3 aprilie 2014:

Aquavita – Parascoveniile agentilor populari
Pe 3 aprilie, de la 20.00, îti alegi zicala care ti se potriveste sau care se nimereste, iar cei de la Aquavita te fac celebru pe Facebook, după posibilităti. De asemenea, vei putea participa la un brainstorming împreună cu echipa de aici si vei vedea cum se lucrează la un vizual sumar. 

Iscusitii si curiosii sunt asteptati la Boomerang
La Boomerang vei putea învăta de la oameni iscusiti să faci lucruri noi si creative. Acestia ti-au pregătit multe surprize pentru seara de 3 aprilie.

Lectia de imaginatie de la INNERPRIDE
De câte ori ai avut o idee genială de un nou ambalaj? Sau de cate ori ai privit un produs si nu ti-a plăcut cum arată? Acum ai ocazia să-l faci pe gustul ochilor tăi! Cei de la INNERPRIDE îti oferă foarfece, hârtii colorate, lipici, toate nebuniile necesare pentru a-ti pune ideea în practică si un loc unde să stai cât vrei ca să născocesti cea mai năstrusnică idee. Fie că inventezi un ambalaj de produs, fie că reimaginezi unul existent, ai liber la imaginatie.

Noaptea Non-Stock la September & Gavrilescu
În agentii se lucrează pe canapele sau pe bean bags (atunci când nu se stă direct pe jos), se joacă ping pong, se scriu ideile direct pe pereti (pe cei care nu sunt acoperiti cu afise sau cu graffiti), se mănâncă marshmallows, se bea bere si multă cafea. Asta presupune lumea, dar câti stiu cu adevărat ce fac creativii? Dacă esti curios cum îsi petrec timpul acestia, vizitează-i pe cei de la September & Gavrilescu de Noaptea Agentiilor, de la ora 20 si s-ar putea să nu mai vrei să pleci.

Programul Noaptea Agentiilor 2014 în Oradea

În Oradea, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către  Communications MEDIA, Bizmart si Utopium.

Programul Noaptea Agentiilor, Oradea, 3 aprilie 2014:

Out of Office Night la Communications MEDIA
Cei de la Communications MEDIA pregătesc o super-petrecere pe Str. Libertătii din Oradea, cu un grătar la lumina lunii, cu povesti si hobby-uri ?mpărtăsite ?n jurul focului.

Bizmart – Creativi în schimbul 3 la Bizmart
Agentia de publicitate Bizmart a reusit să îsi convingă echipa să se sacrifice si să mai depună un efort si pentru schimbu’ 3! Ei promit o super petrecere în care creativitatea, natională si internatională, se poate discuta la un pahar de bere bună, într-o seară de primăvară,  în curtea agentiei.

Utopium te face super-erou
Utopium promite că o să transforme orice “eu” într-un “super-eu”: „Hobby-urile noastre sunt super-puterile noastre. Sunt acel lucru care te scoate din anonimatul day-jobului. Esti Spiderman – foto jurnalist ziua, justitiar noaptea, esti Kent Clark, esti un hobbyst undercover”, au explicat cei de la Utopium.

Programul Noaptea Agentiilor, în Timisoara

În Timisoara, pasionatii de publicitate pot participa la evenimentele organizate de către ADwiser, Celmaitare Studios si Synopsis:.

ADwiser te invită la micul atelier al gurmanzilor creativi
Cei de la ADwiser si-au propus să demonstreze cât de mult contează continutul, ambalajul si modul în care este prezentat un produs si te invită să gusti ce ?nseamnă creativitatea culinară.

Atelier de cărti postale la Synopsis:
În cadrul Noptii Agentiilor din Timisoara, agentia Synopsis: organizeză un workshop de carte postală în hruba de povesti Synopsis.

Celmaitare antrenament de crafting
Celmaitare Studios participă în premieră la Noaptea Agentiilor si promit celmaitare antrenament de crafting si o petrecere de pomină.

Programul Noaptea Agentiilor 2014 în Chisinău

Chisinăul este invitat special al acestei editii. Pasionatii de publicitate de aici pot participa la evenimentele organizate de către Casa Imago si Piko Creative.

Noaptea Agentiilor acasă la Imago- Craft your casa!
De Noaptea Agentiilor, cei de la casa Imago îsi deschid usile pentru lume frumoasă începând cu 20.00 si îsi doresc să spargă frontiera prin progres: “Facem life-streaming pe net pentru toti prietenii nostri din România. Din toata lumea, de fapt. Ne vom lăuda total lipsiti de modestie cu oamenii nostri. Care sunt adorabili”, au precizat cei de la Casa Imago.

Little London Party la Piko Creative
Pe 3 aprilie, Piko Creative vă invită să ascultati muzică bună, să jucati tenis si kicker si să aflati ce pasiuni aveti: “Va fi prima petrecere organizată de noi, asa că vom avea grijă să fie ceva special”, au declarat cei de la Piko Creative.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Starburst
Pai daca noi am reusit' sa imtropam nume precum Argentina, Barcelona sau mai stiu eu ce, ma refer in special la rromi, ei de ce nu ar face asta?! Totusi, e o nebunie curata sa-ti botezi numele Twitter test: -Uite-l pe Twitter.. -Are profil? -Nu ma, pe Twitter, fisu' lui Jabar.ceŇ£i place? +1
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar