transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-03-2015

Nu e panica, man! La KFC ai super-oferte la 5 lei - campanie noua KFC

Nu e panica, man! La KFC ai super-oferte la 5 lei - campanie noua KFC

Pentru al doilea an consecutiv, KFC include în meniu combinatii ale produselor-vedetă, la pretul unic de 5 lei. Fanii brandului pot alege una dintre ofertele „hot”: Hot Booster, Crispy Sandwich sau 3 Hot Wings + o portie mică de cartofi sau pot opta pentru varianta nepicantă: Booster + o portie mică de cartofi.

Alături de ofertele pentru gustări, KFC are preturi speciale pentru o serie de meniuri: Dublu Crispy Sandwich, Dublu Booster si 5 Hot Wings au acum pretul special de 15 lei. De asemenea, în perioada 16 martie – 6 mai, cele trei meniuri aduc premii garantate si numeroase premii prin tragere la sorti, în cadrul concursului KFC – “Nu e panică, man!”. Astfel, fiecare meniu cumpărat poate aduce, garantat, un alt meniu la alegere (pentru 5 coduri înscrise în concurs) sau prin tragere la sorti un smartphone în fiecare săptămână si un smart TV la finalul campaniei. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile în aplicatia de Facebook KFC sau pe www.kfc.ro/promo.

„Campania “Nu e panică, man!” a fost foarte apreciată de clientii nostri anul trecut, când ofeream gustări delicioase la un pret foarte avantajos. În acest an, „nu e panică” nici dacă vrei mai mult de o gustare: am adăugat în ofertă trei meniuri complete la un pret special, dar si un concurs prin care premiem fidelitatea. Ofertele includ combinatii variate, pentru toate gusturile”,  a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC România.Noile oferte KFC sunt disponibile până la data de 7 mai 2015.

KFC Corporation, cu sediul în Louisville, Kentucky, este cel mai popular lant de restaurante specializat în produse din carne de pui din lume. KFC este recunoscut prin Reteta Originală, Extra Crispy, Kentucky Grilled Chicken si Extra Crispy Strips, Aripioare picante, Go Cups, Famous Bowls, Pot Pies, sandvisuri de pui proaspăt preparate, biscuiti si garnituri. Există peste 19,400 de locatii KFC în 120 de tări si teritorii din întreaga lume. KFC Corporation este subsidiară a Yum! Brands, Inc., Louisville, Ky. (NYSE: YUM.)

În România, lantul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenta pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network si numără 52 de restaurante atât în Bucuresti, cât si în alte orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC România operează si un restaurant la Chisinău, Republica Moldova.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar