transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-11-2014

O noua campanie Orange PrePay, cu Millidge si Doig

O noua campanie Orange PrePay, cu Millidge si Doig

Clientii noi sau existenti Orange PrePay au parte de o nouă ofertă alături de personajele favorite. Astfel, până pe 15 februarie, au sansa să devină vedete la TV în spoturile PrePay, alături de Millidge si Doig si să primească un bonus de 1000 MB internet pe mobil la viteze 4G. În plus, ei pot beneficia lunar de bonusuri de până la 200 de minute sau SMS-uri nationale si internationale către fix si 200 MB internet pe mobil.

Pentru a obtine bonusul de 1000 MB, clientii sunt invitati să se filmeze în timp ce dansează ca Millidge si Doig pe ritmurile Boop de Boop. Dacă filmul este selectat de Orange ca fiind printre cele mai haioase, înregistarea va apărea în reclama TV Orange PrePay alături de personajele preferate. Ca să participe în campanie, clientii trebuie să intre pe www.orange.ro/danseaza si să învete dansul Boop de Boop, urmărind tutorialul video. Apoi sunt invitati să se filmeze în timp ce dansează, singuri sau alături de familie ori prieteni si să încarce înregistrarea video pe site. După validarea acesteia, bonusul de 1000 MB este alocat în contul PrePay.Activarea bonusului cu minute si internet, oferit tuturor clientilor PrePay, se face la numărul *100#, ramura Bonus sau din contul Orange, sectiunea Bonus unde pot alege bonus 200 de minute nationale si internationale către fix sau SMS nationale si 200 MB internet pentru optiunile de minim 6 euro credit sau bonus 50 de minute nationale si internationale către fix sau SMS nationale si 50 MB internet pentru optiunile de 5 euro credit.

“Noua campanie surprinde foarte bine spiritul clientilor Orange PrePay, întotdeauna în miscare, gata de actiune si distractie. Abia asteptăm să îi răsplătim pentru dansurile lor. Această nouă propunere vine bineînteles alături de o oferta atractivă cu mai multe beneficii, internet si minute nationale pentru optiunile din oferta curentă PrePay.” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager Prepay în cadrul Orange România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Luis
I am an australian citeizn and got an offer to work in the US for a call center company. Is it possible to fly to the states and apply working visa when I get to the states? The company is requiring me to work asap.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar