transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-12-2014

O viata plina cu Bonus Card - noua campanie Garanti Bank

O viata plina cu Bonus Card - noua campanie Garanti Bank

Încă din copilărie, fiecare dintre noi îsi formează un set propriu de idealuri si visuri care cu timpul se pot transforma în hobby-uri, pasiuni sau pot contura chiar o carieră. Toti ne dorim să le împlinim, iar cu ajutorul noii campanii "O viată plină cu Bonus Card" de la Garanti Bank povestile prind contur, iar visurile devin realitate.

Sustinătorii care au dat viată campaniei Bonus Card sunt prim-balerina Operei Române Monica Petrică si pilotul de raliuri Andrei Mitrască – două persoane de succes, fiecare cu un vis devenit realitate. Garanti Bank a realizat câte un spot TV care prezintă povestea fiecăruia si prin care transmite mesajul că posesorii Bonus Card îsi pot transforma visurile în realitate, făcând cumpărături inteligente cu ajutorul cardului de credit.

“Fiecare lucru nou vine cu o poveste. Cea mai frumoasă este cea pe care ajungi să o trăiesti tu însuti. Aici intervine Bonus Card, transformând povestile în realitate, iar cu acest scop am conceput o nouă campanie pentru clientii nostri.”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.

Campania integrată de comunicare Bonus Card realizată de agentia Oxygen pentru Garanti Bank se desfăsoară în perioada 3 noiembrie – 31 decembrie 2014 prin intermediul urmatoarelor canale de comunicare: TV, radio, outdoor, online si social media, precum si în reteaua magazinelor selectate Inmedio.Monica povesteste în spotul TV cât de mult si-a dorit să devină balerină încă din primii ani ai copilăriei: “Cred că fiecare lucru nou vine cu povestea lui, un vis care urmează să se întâmple”. Visul său a început să prindă contur după ce a vazut un tutu roz în vitrina unui magazin. Acest obiect a ajutat-o să zâmbească ori de câte ori se privea în oglindă, să se viseze pe marile scene, să exerseze pasii de balet, să participe la concursuri si să aibă propriul ei public. Ani mai târziu, prim-balerina Operei Române îi oferă un tutu roz altei fetite, încurajând povestea micutei să devină realitate.

Andrei Mitrască povesteste în spotul său TV cât de mult îl pasionau masinile de curse în copilărie. Vruum, masinuta de culoare rosie, îl însotea peste tot si îl ajuta să fie mai aproape de visul său de a deveni pilot de raliuri. Alimentându-si dorinta zi de zi datorită acestui obiect, Andrei a devenit primul pilot român care a participat în faimoasa cursă de pe Pikes Peak. Povestea lui Andrei poate fi vizionată aici.

Bonus Card permite posesorilor de card de credit să devină eroii propriilor povesti si le oferă sansa de a câstiga, prin tragere la sorti, marele premiu de 5.000 de Euro, cu care îsi pot transforma visurile în realitate.

Posesorii de Bonus Card pot plăti în până la 12 rate fără dobândă, în timp ce shopping-ul le aduce până la 10% bonus pentru fiecare cumpărătură în oricare din cele peste 5.000 de magazine partenere Garanti Bank si 0,3% în orice alte magazine din România sau din străinătate.

Cei interesati să devină posesori de Bonus Card Classic, Bonus Card Gold, Bonus Card Platinum sau WWF Bonus Card, pot aplica pe club.bonuscard.ro, în oricare agentie Garanti Bank din tară sau prin reprezentantii băncii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar