transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-10-2015

Pepsi lanseaza un milion de doze cu design propus de consumatori

Pepsi lanseaza un milion de doze cu design propus de consumatori

În această toamnă, Pepsi a lansat pe piata din România un milion de doze cu 3 designuri noi, realizate de 3 consumatori români în cadrul unei competitii desfăsurate pe www.acceptaprovocarea.ro. Concursul, parte din campania globală Pepsi Challenge, a invitat fanii brandului să deseneze un nou ambalaj pentru doza de Pepsi, într-o aplicatie specială găzduită pe site-ul campaniei. Cele mai creative trei propuneri au fost produse în editie limitată si distribuite pe rafturile magazinelor la nivel national. Câstigătorii si autorii celor mai creative ambalaje sunt Octavia Furtună, Bogdan Ionut târu si Andreea Roxana Demeter.

„Pepsi este brandul care se reinventează mereu, iar prin campania globală Pepsi Challenge am propus si consumatorilor nostri să încerce experiente noi, să iasă din tipare. Una din provocările pentru ei a fost aceea de a crea un design cât mai original pentru dozele de Pepsi. Creativitatea si receptivitatea lor ne-a impresionat, iar cei trei câstigători se pot mândri cu rezultatul implicării lor multiplicat în cele un milion  de doze Pepsi, produse în editie limitată si distribuite în întreaga tară”, a spus Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.

Criteriile de jurizare au presupus ca designul să fie cât mai creativ, original, iar ideea promovată prin el să se identifice cu personalitatea  Pepsi.

Campania Pepsi Challenge s-a desfăsurat în România pe parcursul a trei luni (aprilie, mai, iunie), timp în care fanii brandului au fost provocati să facă parte din cea mai mare campanie Pepsi de până acum, la nivel global.

Sub hashtagul #pepsichallenge,  consumatorii din întreaga lume au fost încurajati să sfideze conventiile si să trăiască viata într-un mod diferit participând la o serie de provocări lunare si săptămânale, anuntate pe site-urile dedicate ale campaniei si pe retelele de socializare ale brandului atât la nivel local, cât si la nivel international.

Produsele PepsiCo sunt cumparate de consumatori din peste 200 de tări si teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat peste  66 miliarde dolari venit net în 2014 adus de un portofoliu de alimente si băuturi ce se completeză reciproc si care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker si Tropicana. Portofoliul PepsiCo este format dintr-o gamă largă de produse alimentare si băuturi savuroase, printre care 22 de branduri ce generează fiecare peste 1 miliard de dolari în vânzări anuale de retail.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kelis
Yeah, we're definitely expected to be in the light more. Sometimes I wish I could go back to the days of crobz-koak-in-a-cayin but then I remember how much fun it is to be around other writers. And that makes me happy.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar