transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-02-2015

Personajele Orange PrePay Millidge si Doig au atras 40.000 de filme primite in campania cu video generat de utilizatori

Personajele Orange PrePay Millidge si Doig au atras 40.000 de filme primite in campania cu video generat de utilizatori

70 000 de dansatori, 40 000 de filme primite si cea mai vizionată reclamă din România pe Youtube în 2014 sunt doar câteva dintre rezultatele campaniei Orange PrePay  "Dansează cu Millidge si Doig" – prima campanie TV din România bazată pe continut video generat de utilizatori.

La finalul anului trecut, Orange i-a invitat pe români să danseze pe ritmurile Boop de Boop împreună cu personajele Millidge si Doig. Participantii aveau astfel sansa să devină vedete la TV în spotul Orange PrePay si să primească un bonus de 1000 MB internet pe mobil la viteze 4G. 70 000 de români cu vârste cuprinse între 8 luni si 84 de ani au răspuns invitatiei la dans. Spotul TV a înregistrat peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, fiind cea mai urmărită reclamă în 2014 în România. De asemenea, postările din cadrul campaniei au atins cifre record pe Facebook din punct de vedere al nivelului de engagement.

Campania s-a desfăsurat în perioada 11 noiembrie 2014 – 15 februrarie 2015, iar în afara puternicei componente de social media a fost sustinută si în mediile clasice de comunicare: TV, outdoor, online, print, radio, POSM. 

“Millidge si Doig au un număr impresionant de fani. Prin această campanie am vrut, într-un mod metaforic, să întoarcem lumina reflectoarelor către ei si să le dăm ocazia să urce pe scenă alături de personajele favorite.

Numărul mare al celor care au răspuns cu entuziasm invitatiei, fie prin filmele trimise, fie prin reactiile din social media au contribuit la viralizarea rapidă a campaniei si ne-au arătat încă o dată cât de iubite sunt aceste personaje. Le multumim tuturor si-i invităm să urmărească în continuare surprizele pe care le pregătesc Millidge si Doig.” a declarat Monica Popescu, Head of Consumer Communication la Orange România.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar