transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2016

Pizza Hut lanseaza un nou blat original: Cheese & Pepperoni

Pizza Hut lanseaza un nou blat original: Cheese & Pepperoni

Pizza Hut lansează o nouă campanie prin care îsi propune să „de-telefonizeze” mesele românilor, motivându-i să renunte la utilizarea telefonului mobil pe durata mesei. Pentru a sustine noua misiune, lantul de restaurante propune clientilor si o nouă retetă de blat: Cheese & Pepperoni.

“Dependenta de telefonul” mobil este unul dintre cele mai controversate subiecte la momentul actual si s-a constatat că unii utilizatori ajung să îl verifice de până la 900 de ori pe zi. 1 Astfel, Pizza Hut are o nouă provocare, după ce în toamna anului trecut misiunea lantului de restaurante a fost „detastaturizarea” meselor românilor. Noua campanie îi îndeamnă pe consumatori să se detaseze de telefonul mobil în timpul meselor si să se bucure mai mult de gustul mâncării si de momentele petrecute cu cei dragi.

„În ultimii ani, oamenii si-au schimbat obiceiurile când vine vorba de masă si putem observa că, în paralel cu mâncatul, ei mai au o a doua ocupatie - fie că sunt la birou, deasupra tastaturii, fie în restaurant cu telefonul în mână, tehnologia înlocuieste socializarea de altă dată. Încă de anul trecut ne-am propus să îi ajutăm pe clientii nostri să <redescopere bucuria meselor în oras> si să renunte la prânzul servit deasupra tastaturii. Ne dorim să continuăm misiunea noastră si să le arătăm că telefoanele ne pot distrage atentia de la momente cu adevărat importante. Masa a fost întotdeauna un prilej bun de socializare, de aceea noi dorim să îi încurajăm pe români să se bucure mai mult de preparate delicioase si de conversatiile cu cei dragi”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.În cadrul restaurantelor au fost semnalizate două zone, iar clientii vor avea posibilitatea de a alege o masă în „zona dependentilor de smartphone” sau în zona celor „independenti”. De asemenea, ei vor fi întâmpinati cu diverse provocări si surprize în restaurante si pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Odată cu această campanie, Pizza Hut introduce în meniu blatul Cheese & Pepperoni, o retetă originală, în care elementul de noutate este marginea umplută cu brânză si salam pepperoni.

Blatul este disponibil pentru orice retetă de pizza din meniu, de dimensiune mare, din categoriile Favorite, Complete si Speciale pentru doar 4 lei în plus la pretul pizzei normale.

Blatul Cheese & Pepperoni este disponibil si la Pizza Hut Delivery, unde clientii îl pot comanda pe retetele California, Picantă, Rodeo, Europeană si Supremă, adăugând 8 lei, la pretul pizzei medii pe blat Traditional. Noul blat va fi disponibil în meniu până în luna iunie 2016.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, operează pe piata românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar în prezent detine zece restaurante în Bucuresti, două în Cluj si Timisoara si câte unul în Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov si Oradea. Mai multe detalii puteti afla pe www.pizzahut.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar