transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-04-2016

Restaurantele KFC inlocuiesc parola de Wi-Fi cu intrebari de Bacalaureat

Restaurantele KFC inlocuiesc parola de Wi-Fi cu intrebari de Bacalaureat

KFC lansează campania Wi-Fi Test, prin care restaurantele de tip Drive Thru si cele stradale din toată tara donează internet gratuit celor care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat. Restaurantele KFC îsi vor schimba întregul sistem de rutere, astfel încât parolele de Wi-Fi existente vor fi înlocuite cu 1,600 de întrebări realizate de profesori, pornind de la materia pentru Bacalaureat.

Pentru a se conecta la internet, clientii trebuie să răspundă la întrebarea pe care o primesc automat atunci când accesează reteaua Wi-Fi Test. Cei care răspund corect primesc automat o oră de internet, la sfârsitul căreia procesul trebuie reluat. În cazul întrebărilor care îi pun în dificultate, elevii vor avea optiunea de a accesa răspunsul detaliat, fixându-si astfel cunostintele pentru examen.

„Am plecat de la o statistică îngrijorătoare, conform căreia promovabilitatea examenului de Bacalaureat este în continuă scădere în România. Observând elevii care ne calcă pragul, constatăm că ei accesează în număr foarte mare reteaua de Wi-Fi din restaurante, motiv pentru care ne-am gândit să valorificăm acest canal în folosul lor. Wi-Fi Test este o metodă alternativă pentru ei de a-si fixa cunostintele pentru bac, un mod de a le reaminti că e important să învete si că poate fi distractiv în acelasi timp”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Ulterior implementării în restaurante, software-ul de rutere va fi pus si la dispozitia organizatiilor si familiilor care îsi doresc o metodă inovatoare de învătare pentru elevi.

Astfel, propriul sistem Wi-Fi va putea fi accesat doar în urma răspunsului la întrebările de cultură generală prezente în programa pentru Bacalaureat.  

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar