transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-08-2016

Semnalistica, element de baza pentru branding de succes in orice domeniu de business

Semnalistica, element de baza pentru branding de succes in orice domeniu de business

Orice afacere de succes se bazeaza pe branding, indiferent daca este vorba despre retail sau de alte domenii de business. Brandul este o suma de elemente care sunt comunicate potentialilor clienti. Chiar si simpla semnalizare a prezentei companiei intr-un anumit spatiu este un element important de branding. In afacerile de retail, brandingul este de mare ajutor, caci potentialii clienti sunt indrumati spre a deveni clienti. Semnalistica implementata corect poate face diferenta intre o afacere de succes si una care nu reuseste sa atinga targeturile din plan.

Utilizarea de litere volumetrice pentru semnalistica de brand este o metoda simpla si eficienta, uzuala atat in retail, cat si in alte domenii. Astfel, indiferent ca este vorba despre un magazin, un centru de afaceri, un hotel, un restaurant sau o unitate de productie, brandul expus pe baza literelor volumetrice este comunicat corect si eficient, ideal pentru a deveni un "carlig" in randul potentialilor clienti.

Literele luminoase reprezinta o categorie distincta a semnalisticii exterioare, caci ofera un efect vizual special.

Tehnologia actuala permite multe tipuri de astfel de litere volumetrice luminoase, multe moduri prin care brandul si alte mesaje pot fi comunicate in mod eficient. Efectul este unul dublu: pe de o parte se realizeaza o imagine deosebita pentru companie / brand (parte a unui branding bine pus la punct), pe de alta parte se asigura o vizualizare optima a mesajului transmis (exemplu: "Program non-stop").

Pentru ca solutiile disponibile sunt variate, cel mai bine este ca o companie sa apeleze la specialisti care sa poata oferi si consultanta inainte de comanda propriu-zisa. In functie de bugetul alocat pentru realizarea literelor luminoase si mai ales functie de identitatea grafica a logotipului, se pot executa litere volumetrice luminoase cu iluminare din interior spre exterior sau litere luminoase cu halou (retroiluminare).


Conform CFC Design, una dintre companiile cu experienta in domeniu, din punct de vedere al destinatiei lor, literele volumetrice luminoase se preteaza in principal la exterior, semnalizand sedii de firme, hale industriale, hoteluri, supermarket-uri, spatii comerciale. In acelasi timp, solutiile pe baza de litere volumetrice luminoase se pot folosi cu succes si la interior: pentru mall-uri, cluburi etc.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar