transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-04-2015

Siniat a selectat Oxygen pentru activitatile de comunicare in Romania

Siniat a selectat Oxygen pentru activitatile de comunicare in Romania

Siniat România, unul dintre producătorii si furnizorii de top de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi, a ales agentia independentă Oxygen ca partener pentru derularea activitătilor de comunicare pe plan local, în urma unui proces de selectie.

Oxygen va asista Siniat în dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare si va asigura servicii de comunicare externă si internă, relatii cu media, evenimente si CSR.

„Acest an este unul cu multe asteptări pentru Siniat, cu multe proiecte importante, printre care si deschiderea noii noastre fabrici, la Turceni, si care au nevoie de abordări inedite. Am găsit în Oxygen un partener de încredere care ne poate asista în demersurile noastre, prin felul creativ în care gândeste solutii”, a precizat Bogdan Tulbure, Technical & Marketing Manager Siniat România.

„Fiecare client este pentru noi o provocare care ne motivează să gândim out-of-the-box si să găsim mereu solutii inovatoare care să rezolve cele mai dificile brief-uri. Ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o si faptul că vom avea ocazia să lucrăm împreună cu echipa Siniat. Suntem convinsi că acest nou client în portofoliul nostru ne va stimula creativitatea”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.

Compania Siniat, parte a grupului belgian Etex, este un furnizor global de top pentru solutii de constructii bazate pe gips-carton. Operează  43 de fabrici, în 13 tări din Europa si America Latină, cu o cifră de afaceri de circa 1 miliard de euro, reprezentând circa 35% din cifra de afaceri a grupului Etex.Ca parte a Etex, Siniat beneficiază de accesul la toată experienta, logistica si tehnologiile celorlalte divizii, precum si de accesul la o întreagă gamă nouă de tehnologii, industrii, parteneri si clienti specifici pentru aceste divizii.

În România, Siniat este unul dintre principalii producători de sisteme de gips-carton, tencuieli si gleturi. Compania operează două fabrici, una în care produce plăci din gips-carton, la Bucuresti, si una în care produce ipsos, la Aghiresu, în judetul Cluj. A treia fabrică Siniat va fi deschisă la sfârsitul acestui an la Turceni, în judetul Gorj, destinată productiei de plăci din gips-carton. Aceasta este singura unitate productivă de acest tip din România care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrală termoelectrică, si nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

Oxygen este o agentie independentă care oferă solutii integrate de comunicare, cu accent pe digital. Echipa sa de profesionisti în comunicare detine competente în strategie de brand si engagement, social media, digital, media relations, comunicare corporativă, evenimente, online marketing si analytics design, cu o abordare through-the-line.

Premiată pentru campaniile sale în cadrul unor festivaluri prestigioase ale industriei, precum Webstock sau PR Awards, Oxygen are în portofoliul de clienti branduri locale si internationale, precum Heineken, Ciuc, Golden Brau, Affligem, Silva, Garanti Bank, Amway, ETI European Food Industries, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, Luxoft, SoftOne etc.

Compania Siniat România este membră a grupului ETEX, unul dintre cei mai mari producători si furnizori mondiali de materiale de calitate si solutii pentru constructii. Grupul Etex este prezent pe mai multe continente: Europa, America Latină, Africa, Asia si Oceania. Desfăsoară activităti în 44 de tări, având circa 17.000 de angajati care operează 121 de fabrici.

Prin cele două fabrici în care produce plăci de gips-carton si ipsos, la Bucuresti si Aghiresu (judetul Cluj), Siniat România este unul dintre liderii locali în solutii pentru constructii. Deschiderea celei de a treia fabrici, la Turceni (judetul Gorj), va pozitiona SIniat România ca fiind singura companie care foloseste gipsul rezultat din procesul de desulfurare a gazelor de la o centrala termoelectrică, si nu în urma exploatării în cariere deschise, în acest fel contribuind major la protejarea mediului înconjurător.

Oxygen este un partener de încredere pentru organizatii, în eforturile lor de a atinge obiectivele de comunicare. În acest sens, agentia pune la dispozitia clientilor expertiză extinsă în PR digital – storytelling, content marketing, social media, search, video casting / podcasting etc. -, comunicare corporativă, afaceri guvernamentale, relatii cu media, traininguri media, business coaching, comunicare de criză, brand PR, evenimente, CSR, comunicare internă.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alăturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezentă globală. Astfel, Oxygen are acces la expertiza extinsă a retelei, în domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educatie, financiar sau farma.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar