transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2014

Tradeville, un nou client in portofoliul Golin

Tradeville, un nou client in portofoliul Golin

In urma unui proces de selectie desfăsurat de-a lungul mai multor etape, Golin devine agentia de relatii publice a Tradeville, unul dintre cei mai importanti jucători din piata de capital din România.

Golin va fi responsabilă pentru dezvoltarea si implementarea strategiei de comunicare externă a Tradeville, cu focus pe activităti de media relations. 

„Ne dorim să mergem un pas mai departe în inovarea comunicării cu media, autorităti si clientii nostri, iar discutiile si strategia integrată propusă de Golin ne-au dovedit o solidă cunoastere a pietei de capital, ceea ce a cântărit decisiv în alegerea noastră. Ne-am bucurat să descoperim o agentie cu o vastă experientă în comunicarea financiară si cu un nivel de senioritate, care ne va ajuta în creionarea unor initiative de comunicare cel putin interesante”, a declarat Victor Stănilă, Director Comunicare, Tradeville.

„Comunicarea în zona serviciilor financiare reprezintă una din cele mai interesante provocări pentru oamenii de relatii publice si ne bucurăm că am reusit să aducem în portofoliul de clienti Golin unul dintre cei mai importanti actori locali din această industrie, o companie care reprezintă un model de succes în zona serviciilor financiare”, a declarat Monica Botez, Partner, Golin România.

Golin este una dintre cele mai experimentate agentii în ceea ce priveste comunicarea financiară, având expertiză atât în comunicarea companiilor active pe piata de capital, cat si în domeniul brokerajului de Forex si al produselor financiare derivate. Golin se implică activ si în activităti de educare în această industrie, fiind prima agentie de relatii publice din România care, împreună cu Institutul Bancar Român, a sustinut cursuri de comunicare pentru reprezentantii institutiilor financiare.

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase retele internationale de PR, Golin Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrală si de Est al companiei americane care detine în total 50 de birouri în America, EMEA si APAC.Golin Romania este membră a grupului de companii din care mai fac parte Lowe&Partners, Initiative, BPN, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One si este multiplu premiată si finalistă la festivaluri locale si internationale precum ADC*RO, Cristal Festival, CSR Awards, European Excellence Awards, IPRA Awards, PR Award Romania, Sabre Awards, Webstock.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar