transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2016

Zece ani de OLX la nivel global. Acum, in 40 de tari

Zece ani de OLX la nivel global. Acum, in 40 de tari

OLX, cea mai importanta platforma de anunturi online globala prezenta în 40 de tari, sarbatoreste zece ani de la lansare, deservind milioane de vanzatori si cumparatori în fiecare zi. Cu 1,7 miliarde de vizite pe site-urile sale si în aplicatiile mobile si peste 54 de milioane de anunturi noi postate în fiecare luna, OLX este printre cele mai vizitate site-uri din lume.

Înca din 2006, cand a avut loc lansarea initiala în Argentina, OLX a crescut la nivel global, devenind platforma de anunturi numarul unu în pietele în curs de dezvoltare din Asia, America Latina, Orientul Mijlociu si Europa de Est. Romania, Polonia, Ucraina, Columbia, Indonezia, Brazilia, Portugalia sau India sunt doar cateva dintre cele 34 de tari în care platforma este lider de piata.

La nivel global, OLX doboara recorduri importante avand: 54 de milioane de anunturi noi în fiecare luna; Cea mai descarcata aplicatie mobila pentru Android în peste 20 de tari; 3 case si 2 masini scoase la vanzare în fiecare secunda.

În Romania, www.olx.ro este liderul pietei de anunturi cu peste 3 milioane de oferte active si aproximativ 10 milioane de vizitatori unici lunar. La fiecare 30 de zile, romanii adauga în medie 1,5 milioane de anunturi noi în cele peste 11 categorii ale platformei. De asemenea, de la începutul anului si pana în prezent, www.olx.

ro este site-ul care, luna de luna, a avut si cel mai mare numar de vizitatori unici din Romania (conform SATI.ro - Studiul de Audienta si Trafic Internet).

“Anul 2016 marcheaza 10 ani de cand OLX conecteaza la nivel global milioane de vanzatori si cumparatori. În Romania, suntem prezenti cu acest brand din 2014, în urma rebrandingului Mercador, precum si cu platformele Autovit.ro si Storia.ro. Le multumim pe aceasta cale tuturor romanilor care au construit alaturi de noi cea mare si dinamica piata de anunturi online." mentioneaza Cristina Gheorghitoiu, General Manager Naspers Classifieds Romania.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar