transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-10-2015

Ziua Publicitatii, editia a II-a si Premiile de Excelenta IAA - 16 noiembrie 2015

Ziua Publicitatii, editia a II-a si Premiile de Excelenta IAA - 16 noiembrie 2015

IAA România anunta cea de a II-a editie a Zilei Publicitătii, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV. Aceasta manifestare îsi propune să aducă în atentia tuturor actorilor din piată, de la profesionistii din industria de marketing si comunicare până la autoritătile din institutiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanta publicitatii in societate.

In prima parte a evenimentului, care se va desfasura la Hilton incepand cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie si Advertising”, „Diferentiatori de Tara - Romania creste prin creativitate si tehnologie” „Educatie si Comunicare” sau „Publicitate si impact social”. La discutii vor participa personalitati importante ale industriei, antreprenori, oameni de creatie, specialisti in tehnologie si mediul digital etc.

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelenta IAA – eveniment ce se afla la editia a VII-a si se va desfasura la Ateneul Roman, incepand cu orele 19:00. In cadrul evenimentului, IAA Romania  va aduce, si de aceasta data, recunoastere publica acelor personalitati care prin faptele lor au contribuit in mod decisiv  la promovarea industriei de marketing si comunicare din Romania.

"Ziua Publicitatii aduce in atentia publicului si mediului de afaceri din Romania contributia industriei de publicitate? la succesul afacerilor din Romania si deci implicit la dezvoltarea economica. In acest an, Comitetul Director al IAA a decis sa acorde Premiile de Excelenta IAA in aceeasi zi, astfel ca impreuna sa recunoastem contributia oamenilor din industria de marketing si comunicare la succesul companiilor, dar si in ceea ce priveste educatia si responsabilitatea sociala" a declarat Mihai Bârsan, Marketing Vice President Ursus Breweries si Presedinte IAA România.

„Industria de advertising reprezintă pentru PRO TV un partener strategic, iar agentiile si advertiserii pot conta pe angajamentul de a construi si dezvolta împreună o relatie durabilă si de încredere, în care respectul si integritatea reprezintă pilonii de bază.

PRO TV este liderul televiziunilor din România si decizia de a ne alătura IAA în acest eveniment a fost una firească, dorind să sustinem initiativele valoroase de promovare si recunoastere din piata media.”, a declarat Lucia Antal, Director Marketing PRO TV si membru ain Consiliul Director IAA Romania.

Ziua Publicitătii va avea loc pe 16 noiembrie 2015, incepand cu orele 13,30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelenta IAA va avea loc in aceeasi zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Roman.
Ambele sunt evenimente IAA Romania.

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care reprezinta interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agentii de publicitate si media până la institutii mass-media, companii client si practicanti individuali.

La cel de al 41-lea Congres Mondial IAA, care a avut loc la Washington, D.C, filiala IAA România a fost recunoscută ca fiind cea mai activă si creativă filială din lume si a primit premiul Golden Tulip pentru Excelentă in întreaga activitate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kayleen
Robson Dourado • 17 de Dezembro de 2010 às 18:12 esse eH para imagem destacada nao para miniatura ...Bom ... foi o Q apareceu no meu ...Mais bom post ... vlw a invctaiiia
Florin
Superoferta anului, numai acum! Oferim o sansa extraordinara celor care vor sa urmeze o cariera de mare viitor, cu un sistem de lucru part-time si foarte avantajos, cu un program de instruire de cea mai mare calitate! Cautati-ne acum pentru mai multe detalii, la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar