transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-02-2008

10 specialisti europeni de renume vin la Digital Marketing Forum 2008

10 specialisti europeni de renume vin la Digital Marketing Forum 2008

Pe data de 27 februarie va avea loc a doua editie a evenimentului Digital Marketing Forum, eveniment dedicat marketingului online si mobil. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si va reuni 10 profesionisti internationali in new media, marketing digital si branding.

Invitat special in cadrul evenimentului este Wim Vermulen, Director of Digital Innovation pentru Ogilvy Group, care vine cu 18 ani de experienta in publicitate, marketing si Internet. Wim va sustine o prezentare in cadrul primei sesiuni Digital Marketing Forum, sesiune care va fi dedicata evolutiei marketingului sub influenta noilor media.

Alaturi de Wim va lua cuvantul Filip Pieczynski, Director of International Operations Department in cadrul Gemius International. Filip este responsabil pentru dezvoltarea agentiei de cercetare online Gemius SA iar in calitate de Director al Departamentului de Operatiuni Internationale, supervizeaza toate birourile internationale Gemius.

Pentru prima data in Romania, presedintele IAB Europa va fi prezent la Digital Marketing Forum, pentru a sustine o prezentare in cea de-a doua sesiune a evenimentului, unde se va vorbi despre importanta pe care marketingul digital o are in comunicarea actuala. Alain Heureux are o experienta de peste 20 de ani in domeniu, punand bazele a numeroase companii pe tot cuprinsul Europei, companii precum grupul CPM, specializat in field-marketing, marketing direct si vanzari sau o agentie web numita Virtuology, activa in Bruxelles, Londra si Paris.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi reprezentata una dintre cele mai importante agentii de branding din lume, Landor.

Alexander Schoenfeld, Creative Director in cadrul companiei Landor Hamburg, are 20 de ani de experienta in design si branding si a lucrat pentru branduri puternice precum Mercedes-Benz, Volkswagen, Nestle, Deutsche Telekom, Panasonic sau Warner Brothers.

Evenimentul va gazdui si o dezbatere la care vor lua parte profesionisti in new media din Europa Centrala si de Est, fiind reprezentate tari precum Serbia, Polonia, Bulgaria, Unagria si Slovacia. Printre invitati se numara Andjelija Kovac Striko, Marketing Manager of Neogen d.o.o. (Serbia), Filip Pieczynski, Director of International Operations Department, Gemius SA (Polonia), Elena Lazarova, BU Manager, Neogen (Bulgaria), Csanád Bánhegyi, Search Marketing Expert, Carnation (Ungaria) si Jan Sifra, Marketing & Communication Manager, eTarget (Slovacia).

Nir Manor este CEO al companiei Onmax si revine pentru a doua oara in Romania, dupa ce in iarna anului trecut a participat in cadrul evenimentului NetCamp. Printre clientii pentru care a lucrat Nir se numara Coca Cola, Tuborg, Carlsberg, Prigat, Sano, Adidas, L'Oreal.

Odysseas Ntotsikas, fondator si Managing Director Thinkdigital va lua cuvantul in cadrul sesiunii dedicate studiilor de caz. Thinkdigital este una dintre cele mai importante retele de Advertising din Europa si a fost lansata la sfarsitul anului 2006, devenind foarte rapid cea mai mare retea de advertising din Grecia. In Romania, Thinkdigital a fost lansat la inceputul acestui an.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar