transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2007

4 ACE-pr&publicity pariaza pe promovarea online a clientilor

4 ACE-pr&publicity pariaza pe promovarea online a clientilor

Folosirea celor mai noi metode de PR si propagarea mesajului in mediul online sunt cateva dintre modalitatile pe care 4 ACE -pr&publicity se va concentra anul acesta, au anuntat oficialii companiei, citati de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

"Incepand cu 2007, piata de comunicare va deveni din ce în ce mai competitiva, atat datorita posibilei intrari pe piata a unor noi jucatori, cât si a cresterii interesului companiilor pentru aceasta modalitate de promovare. Unul dintre mediile care au cunoscut o dezvoltare foarte importanta în ultimii ani a fost piata româneasca de online. Incepand cu acest an, 4 ACE-pr&publicity va pune accentul si pe comunicare online, unul dintre cele mai dinamice medii la ora actuala".

Aceasta decizie a fost influentata in principal de dezvoltarea resimtita în 2006. Un studiu publicat de BRAT (Biroul National de Audit al Tirajelor) arata ca 43,5% din populatia aflata în mediul urban detine un calculator personal, iar 53,3% dintre locuitorii oraselor au folosit un calculator în ultimele 12 luni.

"Intr-o piata caracterizata de competitivitate crescuta, adaugarea unor metode moderne de comunicare, în planurile generale de promovare, devine esential. De aceea am început o campanie de informare a clientilor agentiei, asupra avantajelor pe care folosirea mediului online le are pentru îmbunatatirea imaginii companiei sau a produsului promovat. La ora actuala, online-ul reprezinta canalul de comunicare cu cea mai mare crestere de la un an la altul, fapt care nu poate fi ignorat în strategiile moderne de PR si publicity", declara Elena Olteanu, General Manager 4 ACE - pr&publicity.Agentia 4 ACE este specializata în PR si publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie si de produs. Din portofoliul actual al agentiei fac parte Cramele Recas, Flamingo Group, Indesit Company, Magnetique Marketing, MTV, Paper Plus, Sapte Seri.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar